Aaro Vuolteenaho NSG:n Vuoden Golffari 2017

Aaro Vuolteenaho NSG:n Vuoden Golffari 2017

Syyskokouksien yhteydessä palkittiin perinteisesti Vuoden Golffari– palkinto ja tänä vuonna palkinnon sai Aaro Vuolteenaho.
Aaro suorittaa paraikaa varusmiespalvelusta Sodankylässä ja palkintoa tämä nuorimies ei pääsyt paikanpäälle noutamaan.
Kokousväki lähetti kuitenkin Aarolle onnittelut videoterveydeksenä kokouksesta.

Nuoresta iästään huolimatta Aaro on ollut aktiivisesti seuratoiminnassa mukana jo usemman vuoden mm. juniorikapteenina sekä koulutus- ja junioritoimikunnan jäsenenä.
Lisäksi Aaro on useana vuotena vetänyt junioreiden golfkerhoa sekä toukokuussa hän hoiti yhdessä Krista Palolan kanssa Liikuva Koulu-hankkeen kautta satojen alakouluikäisten golffareiden lajitutustumiset mallikkaasti.
Aaro on myös ollut aktiivisin ja menestynein kilpapelaajamme Golfliiton alle 21 vuotiaiden kiertuilla viime vuosina.
Tämän kauden parhaimmat onnistumiset olivat 21v lyöntipelin SM-kisojen jaettu 25 sija ja tietenkin Pohjoisen aluetourin NSG:n osakilpailun voitto sekä jaettu 8. Vaasan ja jaettu 11. Botnia Golfin osakilpailuissa. 
Aaron kilpailullinen kausi jäi pahasti kesken varusmiespalveluksen takia ja erityisen harmillista oli, että Aaro ei päässyt osallistumaan NSG:n FJT kiertueen osakilpailuun syyskuussa, koska niitä karkeloita ei varmaankaan saada kotikentällemme enää Aaron juniorivuosien aikakaudella.
Aaron tasoituskehitys on ollut joka kauden ajan laskeva ja tänä vuonna muutosta tuli 5,8:sta 4,3:een.  

Ja kaiken mainitun lisäksi tämän vuoden abiturientti Aaro on rauhallisella olemuksellaan erittäin esimerkkillinen golffari, josta voi ottaa myös mallia niin nuoret kuin me vanhemmatkin.

Isot Onnittelut Aarolle!

-Mika/NSG

Aaro