Ebirdiet päivitetty 1.4. siihen mennessä maksaneille

Ebirdiet päivitetty 1.4. siihen mennessä maksaneille

Ebirdiet päivitetty 1.4. siihen mennessä maksaneille

Talvi pitää vielä kenttää otteessaan ja uusi lumi on peittänyt hiekoitukset kauttaaltaan.
Tällä hetkellä kentänhoidossa keskitytään konehuoltoihin ja terien teroituksiin sekä joitain puunpoistoja tehdään vielä ennen kuin päästään viherpintojen kimppuun. Kentänhoito- tiimi ”griininjyrsijät” on meillä tuttua ja turvallista tänäkin kautena.
Kahviossa siivoillaan ja järjestellään paikkoja sekä samalla rekrytoidaan kausityövoimaa tulevalle kaudelle. Jonkin verran entisiä tulee vaihtumaan, mutta onneksi runkoa Jenni Mehtälän johdolla on kuitenkin käytössämme.
Kisakalenteri alkaa olemaan hyvällä mallilla ja ensi viikolla saadaan julkaisukuntoon.

Jäsenkausi vaihtui nyt myös eBirdiessä -sovelluksessa uudelle kaudelle ja ne on aktivoitu tähän päivään mennessä maksaneille jäsenille. Ebirdien voimassaolo vaikuttaa siihen, että onko vakuutusturva voimassa sekä ilman sitä myöskään tasoituslaskenta ei toimi.
Myöhemmin maksaneille ebirdiet aktivoidaan parin päivän sisään maksusuorituksesta.

Lataamalla ebirdie-sovelluksen voit tarkistaa oman tilanteen ja laita toimistolle viestiä, mikäli siinä on epäselvyyttä.
Omat tiedot päivittyvät joka yö nexgolfin tietojen perusteella, joten jos omissa tiedoissa on muutettavaa, niin sen kautta ne menee nopeiten perille. Tämä koskee myös golflehteä, joten jos osoite muuttuu, niin riittää, kun muuttaa sen nexgolfiin ja keskusrekisteri päivittyy sitä kautta.
Ajanvarauksemme, kilpailuilmoittautumiset toimii edelleen tulevana kautena nexgolfista ja sieltä löytyy myös avoimet laskut, mikäli jäsenmaksu on vielä hoitamatta.
Osoite nsg.nexgolf.fi ja salasanaan ohje kirjautumis-sivuilla.
Ongelmissa yhteys allekirjoittaneeseen.

-Mika/NSG