Janne Vuolukka Vuoden Golffari 2013

Janne Vuolukka Vuoden Golffari 2013

Keskiviikko iltana pidettyjen syyskokouksien yhteydessä palkittiin NSG:n perinteinen Vuoden Golffari -palkinto.
Tänä vuonna palkinto jaettiin ylivieskalaiselle Janne Vuolukalle.

Janne kuuluu meidän tuoreisiin aktiiviipelaajiin, joka aloitti golfin pelaamisen vuonna 2012. Aktiivisuudesta kertoo se, että Janne pelasi kauden aikana kentällä yli sata harjoituskierrosta ja tiputti tasoitustaakin 24,0:sta 14,7:ään. 
Janne on myös ollut kiistatta kahden viime kauden aikana aktiivisin pelaaja houkuttelemaan uusia pelaajia kentällemme kipinäkierrosten muodossa ja on siinä sivussa monien työkaverien ja tuttavien lisäksi saatu perhekin pelaamaan. Vaimo Anullehaluttiin antaa myös kunniamaininta, sillä hän ei todellakaan ole lähtenyt hillitsemään Jannen innokkutta, vaan innostus on näyttänyt tarttuvan myös häneen ja tätä innokasta pariskuntaa nähdään yhdessä 9-vuotiaan Joonas pojan kanssa säännöllisesti NSG:llä pelaamassa. 
Jannen ansiohin kuuluu myös se, mistä monet NSG:n ja lähialueen golffarit saavat olla kiitollisia. Janne kun paransi viime talvesta lähtien alueen harjoittelumahdollisuuksia avaamalla golfsimulaattorin Ylivieskaan. Jannen yhtenä hienona ajatuksena on hyödyntää simulaattoria golfiin tutustumisessa, jotta kynnys aloittamiseen olisi pienempi ja yhä usempi saisi nauttia tästä hienosta lajista.

Janne omien sanojensa mukaan on vaan niin innostunut lajista, että haluaa pelata mahdollisimman paljon itsekin ja jakaa sitä iloa ja hauskuutta muidenkin kanssa. Tiedän itsekin kyllä tunteen, kun tähän hienoon lajiin ”hurahtaa”  ja Jannen kanssa pelatessa kyllä huomaan sen välittyvän. 

Onnittelen omasta ja NSG:n puolesta Jannea ja Anua sekä lisäksi haluan kiittää heitä, että ovat olleet näkyvästi mukana toiminnassamme ja toivottavasti ovat sitä jatkossakin.