Jäsentiedote 1/2022

Jäsentiedote 1/2022

Jäsentiedote 1/2022

NIVALAN SEUDUN GOLF RY                                                                 JÄSENTIEDOTE 1/2022

KENTÄN TALVEHTIMINEN
Kentän talvehtiminen lähti syksyllä/alkutalvesta liikkeelle lähes optimaalisesti, kun kasvinsuojeluruiskutusten ajoitus ennen pakkasia oli kohdallaan ja maa ehti jäätyä ennen kuivan ja hengittävän lumikerroksen tuloa maahan. Lisäksi kasvusto oli hyvässä voimassa ottamaan talvea vastaan.
Marras-joulukuun kovien pakkasten aikaan kentällä oli jo jonkin verran puuterilunta suojana myös.
Nyt viime viikkoina haasteena on ollut satunnaiset suvikelit, joissa on ollut vaarana alimman lumikerroksen vetistyminen ja kun maan pinta on jäässä, niin vesi ei pääse karkaamaan ja loska voi jäätyä viheriön pintaan.
Tämä on aiheuttanut ongelmia Suomen kentillä, varsinkin etelä- ja rannikkoseudulla.
Toistaiseksi kuitenkin näyttää siltä, että n. 30cm lumikerros on ollut tarpeeksi paksu, joten lumen vettyminen on ollut vähäistä ja jäätä ei ole päässyt muodostumaan, mutta seuraamme tilannetta säännöllisesti kelien muuttuessa.
Jos jäätä sitten pääsee muodostumaan, niin sitten viheriöt puhdistetaan lumesta, hiekoitetaan ja harsotetaan, mutta toiveissa ja ajatuksissa on, että päästäisiin hiihtolomien ohi ennen toimenpiteitä niin valoa ja mahdollisesti lämpöäkin olisi on enemmän saatavilla.
Jos haluat mahdollisiin ”kolapartioihin” mukaan, niin voit ilmoittautua Mikalle, niin tehdään siihen watsupp-ryhmä, jossa ilmoitellaan mahdollisia kökkäpäiviä. Osallistumispakkoa ei tietenkään ole, mutta tieto kökkäpäivistä kulkee nopeasti perille halukkaille, koska kelien vaihdellessa toimenpiteet tehdään pikaisella varoitusajalla.

NSG:N KOTISIVUT UUSIUTUU
Kotisivujen siirto uudelle pohjalla tapahtuu ihan lähipäivinä ja siksi nykyisillä olevia kaikkia vanhoja tietoja ole päivitetty.

VÄHÄN PELAAVILLE OMA PAKETTI
NSG haluaa aktivoida edelleen vähän pelaavia jäseniään pelaamaan kierroksia kentällämme ja siitä syystä tarjolla on myös jäsenyys + pelipaketti 149€
Pelipaketti sisältää aikuiselle jäsenmaksun 2021 + 5 kpl 9-12r henkilökohtaista pelilippua.
9-12r pelilipun voi päivittää koko kierrokseksi maksamalla klubilla erotuksen 10€ per kierros.
Jos haluat ottaa pelipaketin käyttöösi, niin voit ostaa sen ennakkoon maksamalla jäsenlaskulla summan 149€ ja peliliput odottavat sinua klubilla kauden alkaessa
Jos sitten kauden mittaan haluat korottaa pelipaketin, niin jos maksetut pelimaksut huomioidaan korotuksessa.

JÄSENKORTISTA
Vanha jäsenyys voimassa 31.3. asti ja 1.4 alkaen uudet jäsenkortit aktivoidaan voimaan jäsenmaksun maksaneille kaudelle 2022.
Jäsenkortit ladattavissa nimellä ”ebirdie” appstoresta (iOS) ja playkaupasta (Android).  Tarkemmat ohjeet golf.fi/ebirdie. Mikäli jäsenellä ei ole sovellukseen soveltuvaa laitetta, niin tasoitustodistuksen saa erikseen pyytämällä toimistolta. (kts yhteystiedot alla)

YHTEYSTIETOJEN TARKISTUS JA SÄHKÖINEN LASKUTUS
Jäseniä pyydetään tarkistamaan yhteystietonsa nsg.nexgolf.fi- sivuille kirjautuessaan.
Tarkistathan yhteystietosi, niin tiedot pysyvät ajan tasalla ja muista päivittää myös sähköpostiosoitteesi, mikäli haluat saada nämä tiedotteet sähköpostiisi. NSG:n tiedottamisessa tullaan jatkossa käyttämään entistä enemmän vain sähköpostia.

SÄHKÖINEN LASKUTUS
NSG:n laskut lähtee nyt oletuksella sähköpostitse, mutta ne on vieläkin saatavilla paperisena tarvittaessa.
Jos haluat esimerkiksi perheen kaikki laskut yhteen tiettyyn sähköpostiosoitteeseen, niin laita se laskutussähköpostiosoitteeksi kaikille.
Lisäksi jäsen voi tilata NSG:n laskut myös e-laskuna, kun tekee tilauksen omassa verkkopankissaan.
Jäsenelle tulleet laskut löytyy aina myös nsg.nexgolf.fi –sivuilta.

HENKILÖSTÖ
Henkilöstöömme on edelleen ympärivuotisten osalta ennallaan ja allekirjoittanut jatkaa toiminnanjohtajana. Näillä näkymin suurin osa kausityöntekijöistämme tulee olemaan entisellään niin kentän kuin kahvion osalta.
Syyskokouksissa johtokuntaan valittiin Jenni Helander jatkamaan ja Sampsa Veteläisen tilalle johtokuntaan uutena Mauri Oikari.
Johtokunta 2022: Pj Markku Laitila, jäsenet: Juha-Pekka Salonurmi, Tiina Karjalainen, Asla Ohtamaa, Hannu Savukoski, Jenni Helander ja uutena Mauri Oikari.

TOIMISTON AUKIOLOAJAT TALVIKAUDELLA
Toiminnanjohtaja tavoitettavissa puhelimitse ja sähköpostitse arkisin klo 9-15. Toimistolla ei kuitenkaan säännöllistä päivystysaikaa, joten sovithan tapaamisesta etukäteen.

Mika / 08-443700 tai toimisto(ät)nivalanseudungolf.fi

Talvisin golfterveisin,
Mika Takanen, toiminnanjohtaja