Joulutervehdys teille hyvät golf-ystävät

Joulutervehdys teille hyvät golf-ystävät

Joulu on ovella ja heti perään alkaa uusi vuosi. Sen myötä minä jätän Nivalan seudun golf yhdityksen puheenjohtajan tehtävän toisiin osaaviin käsiin. Tehtävässä aloittaa syyskokouksen valitsemana Markku Laitila. Hän on pätevöitynyt monissa luottamustehtävissä ja monivuotisena johtokunnan jäsenenä.

Toivotan Markulle mitä parhainta menestystä vaativassa tehtävässä ja samalla oman varauksettoman tukeni työhön, jatkanhan vielä johtokunnan jäsenenä.

Seitsemän vuotta, jotka toimin puheenjohtajana, olivat mielenkiintoisia vuosia. Kenttää ja sen hoitoa kehitettiin, kaikissa toimissa johtoajatuksena oli kolme sanaa, pelattavuus, hoidontarve ja viihtyvyys. Pieniä resursseja on pyrittävä käyttämään mahdollisimman viisaasti kohdentamalla ne tarkasti vaikuttavimpaan kohteeseen. Resurssien riittävyys on kiinni pelaajamääristä, Nivalan kenttä on suhteellisen pienellä talousalueella. Pelaajamäärän lisäämiseksi on löydettävä uusia ihmisiä, jotka voisivat kiinnostua lajista. Me innokkaimmat olemme jo mukana.

Haluan kiittää jäsenistöä luottamuksestanne ja tuestanne puheenjohtaja aikanani. Annetaan tuki myös uudelle puheenjohtajalle, laitetaan aina sana oman kentän ja golfin puolesta.

Kentän kunnosta vastaavalle henkilöstölle kuuluu myös kiitos. Pelaaja Ensin –kyselyn tulokset olivat myönteiset. Erityisesti jäsenet kokivat kentän ilmapiirin myönteisenä, samoin vieraspelaajat.

Kysely otettiin käyttöön, jotta saisimme suoraan pelaajilta tietoa kehittämistarpeista. Tällä tiedolla olemme voineet kohdentaa pienet resurssimme mahdollisimman hyvin vaikuttaviin kohteisiin.

Toivotan kaikille Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2019.

Uuden golfkauden odotuksessa.

puheenjohtaja
Markku Pietikäinen