Junnukapteeni Aaron kuulumiset kaudesta

Junnukapteeni Aaron kuulumiset kaudesta

Tervehdys!

Niin se vaan on taas yksi golfkesä tullut pelattua ja nyt ollaankin jo kovastikin talvikauden kynnyksellä. Itselläni kertyi hieman vähemmän kierroksia viime kauteen verrattuna kesätöiden ja etenkin syksyn yo-kirjoituksiin valmistautumisen vuoksi. Vähempi pelaaminen ei kuitenkaan haitannut oikeastaan ollenkaan, sillä pelikin kulki paremmin, kun pelaamaan lähtiessä keskittyminen ja ajatukset olivat pelaamisessa eikä pelaaminen siten ollut sellaista väkinäistä puurtamista. 

Viime kausi oli etenkin juniorikisojen osalta varsin onnistunut omalta osaltani, Aluetourin rankingsijoitukseni nousi viime kaudesta kymmenen pykälää ollen nyt seitsemäs. Myöskin ensimmäinen palkintopallisijoitus tuli saavutettua tänä vuonna Siikajoen kisassa oltuani siellä toinen tuloksella 75. Ennen tätä vuotta paras sijoitus oli ollut jaettu kahdeksas. Pelini sujuivat kesän aikana sen verran hyvin, että sain paikan Oulun Sankivaaraan junioreiden reikäpelin SM-kisoihin. Sijoitukseni oli siellä lyöntipelikarsinnassa 30 ja jatkopaikkaan 16 parhaan joukkoon jäi neljä lyöntiä lyötyäni tuloksen 81. Tuo SM-kisa kokemus oli ilman muuta viime kauden hienoin kokemus. Vielä täytyy saada otettua lyöntejä pois tuloksesta, jotta hyvistä sijoituksita pelaaminen olisi mahdollista myös kansallisella tasolla. Yhtä ainoaa syytä tämän kauden kehitykselle, jota pelini suhteen tapahtui, en osaa nimetä, mutta varmasti tasainen peli läpi koko kierroksen oli yksi syy hyville peleille. Myöskin pelin rentous ja keskittyminen seuraavaan lyöntiin ja väylään ovat mielestäni asioita, joiden myötä pelaaminen on mennyt eteenpäin. Itse olen paljon kisoja pelanneena huomannut, että kentällä ei kannata ajatella mitään tekniikkaan liittyviä yksityiskohtia ja esimerkiksi ns. small talk pelikavereiden kanssa pitää ajatukset sopivalla tavalla pois pelistä. Parhaat tulokset syntyvät mielestäni silloin, kun uskaltaa vain antaa pelin rullata rennosti loppuun asti.

NSG:n junnutoiminnan osalta kulunut vuosi kului viime vuosien kaltaisesti. Golfkerhossa kävi nuorempia golflupauksia tasaiseti läpi kesän, mutta etenkin alkukaudesta kerhossa kävi ilahduttavan paljon junnuja. Peli-illat ja junnujen omat kisat eivät toteutuneet toivotulla tavalla, eikä esimerkiksi junnujen seuranmestaruuskisoihin tullut yhtään ilmottautumista. 24H-junnugolf varainkeruutapahtuma junnutoiminnan hyväksi onnistui aivan mukavasti. Olin itsekin mukana kyseisessä tempauksessa pelaajana ja täytyy sanoa, että kyseessä on sellainen kokemus, että vastaavaa kokemusta saa kyllä muulta hakea. 

Nyt on taas kohta aika aloittaa suunnittelemaan seuraavan kauden junnutoimintaa. Kertokaa omia toiveitanne ja antakaa palautetta seuramme junnutoiminnasta, niin saamme sitten tarjottua sellaista toimintaa junnuille, joka tavoittaa ja saa mukaansa junnuja. Otamme uudet ideat ja ajatukset huomioon ensi kautta suunniteltaessa!

Kiitoksia kuluneesta kaudesta ja hyvää talvikautta!

Junnukapteeni Aaro