Junnukapteenin alkukesän kuulumisia

Junnukapteenin alkukesän kuulumisia

Tervehdys!

Kevät on ainakin itselläni mennyt hirvittävän nopeasti: Aluetour-kaudesta on jo yksi kolmasosa pelattu ja ensimmäinen lukiovuosi on saatu viimeistä jaksoa ja koeviikkoa myöten pakettiin. Seuraavaksi kerronkin peleistäni kauden ensimmäisillä Aluetoureilla.

Aluetour-kausi alkoi jo 3.5 Kauhajoella Botnia Golfissa eli paria viikkoa aikaisemmin mihin on viime vuosina totuttu. Harkkakierroksen pelaaminen ei sopinut aikatauluihini, mutta olen olen ollut myös kahtena edellisienä vuotena Kauhajoella Aluetouria pelaamassa, joten kenttä oli aivan hyvässä muistissa.

 Kenttä Kauhajoella oli aivan hyvässä kunnossa vuoden aikaan nähden, joskin griinit olivat vaihtelevassa kunnossa, mutta aivan hyvät putattavat  ne kuitenkin olivat. Oma peli oli yllätävänkin hyvää ja peli lähti nihkeän alun jälkeen rullaamaan aivan nätisti. Lyöminen oli aivan hyvää ja huonotkin lyönnit tuli missattua pääasiassa oikeisiin paikkoihin, joten suuremmilta ongelmilta vältyttiin. Tasainen kierros tuotti tulokseksi 83 lyöntiä, joka riitti sijoitukseen T8, mikä oli positiivinen yllätys. Kauden avauskisa onnistuikin osaltani kaikin puolin hyvin.

Aluetour jatkui 17.5 Ruuhikoski Golfissa. Lauantain harkkakiekka meni kentän ja etenkin griinien kanssa totuttelemiseen. Myöskin Ruuhikoski oli hyvässä kunnossa kuten Kauhajokikin. Griinit oli tosiaan Nivalan griineihin verrattuna varsin nopeat.

 Itse kisakierros sujui huomattavasti paremmin kuin harkkakiekka ja putterikin oli ajoittain kuumana. Kehno pallonlyöminen etenkin raudoilla söi mahdollisuudet huippukierrokselta, mutta hyien puttien ansioista sain puristettua kierroksen bufferiin. Eli tuloksena 87 lyöntiä ja sijoitus T14. Kierrokselle mahtui muutama jännempikin tilanne ja välillä huomasikin, ettei tämä nyt kovin hyvä paikka ollut, mihin oli tullut lyötyä. Esimerkiksi 17 griinin viereinen rotko oli huono paikka missata griini, onneksi siitä kuitenkin selvittiin tuplalla.

Nyt on jo myöskin kesän junnutoiminta pyörähtänyt käyntiin. Kerhot ovat tiistaisin, peli-illat vuoroviikoin keskiviikoisin ja torstaisin ja kuukausikisat joka kuukauden viimeisenä sunnuntaina paria poikkeusta lukuun ottamatta. Myöskin liiton järjestämät alueelliset tsemppi- ja aluetourit ovat täydessä käynnissä. Nyt kaikki vanhat ja uudet juniorit rohkeasti mukaan toimintaan, kynnystä toimintaan osallistumiselle ei ole asetettu korkeaksi.

Hyvää pelikesää toivoittaen,

Junnukapteeni Aaro Vuolteenaho

ALUETOURIN TULOKSET