Junnukapteenin mietteitä

Junnukapteenin mietteitä

Nyt on tämä golfkesä- ja kausi takana, joten on aika vetää kautta yhteen myös seuran junnugolfin osalta. Viime talvikaudella pidimme Mika kanssan muutaman kerran meijerin talviharjoittelupaikalla junnutreenti ennen pelikauden alkua, joissa oli aivan mukavasti osallistujia. Kesällä junnutoimintaan kuului tiisitaisi ensikertalaisille ja aloittelijoille suunnattu golfkerho sekä torstaisn oli jo greencardin omaaville suunnattu peli-ilta, jossa pelattiin 9-12 reikää punaisilta tai mustilta lyöntipaikoilta. Näistä etenkin peli-illat oli positiivisesti onnistuneita. Kaikkii näihin kolmeen eri toimintaan osallistui enemmän junnuja kuin viime vuonna eli ohjatussa toimissa olevien junioreiden määrä kasvoi. Hyvä! Näiden lisäksi junnujen seuramestaruuskisojen ns. ”Easy”-sarjan onnistuminen oli mukava asia, vaikka lyöntipelisarjaan ei tullut osanottaja lisäystä. Eli ”Easy”-sarjassa pelattiin 12 väylää pistebogeynä täysin tasoituksin mustilta lyöntipaikoilta. 
Itse kävin pelaamassa kauden aikana viisi kisaa junnujen Pohjoisen alueen Aluetourilla kohtalaisella menestyksellä. Tulokset paranivat itsellä kovastikin viime vuodesta, mutta matkaa kärkeen riittää silti. Aluetourit on hyviä ja mukavia kisoja, joissa pääsee mittaamaan omaa tasoaan oman ikäisiin pelaajiin nähden. Vieraskentillä takatiiltä pelaaminen myöskin kehittää omaa peliä valtavasti. Toivottavasti saamme myös seuran muita junioreita mukaan liiton järjestämiin junnukisoihin. 

Nyt tosiaan suunnitellaan myös ensi kauden toimintaa junnutoiminnan osalta. Nyt teillä jäsenillä, vanhemmilla, ja itse junnuilla on hyvä tilaisuus antaa palautetta esimerkiksi siitä mikä junnutoiminnassa on hyvää, mikä huonoa ja ennen kaikkea ajatuksia ja toiveita siihen liittyen, että minkälaista junnutoimintaa haluaisitte ensikaudella järjestettävän. Voimme sitten ottaa saadun palautteen ja toiveet huomioon kun suunnittelemme ja päätämme junnutoiminnan kuvioista. Palautetta voitte lähettää minulle tai Mikalle toimistolle ja nettisivuilla on myös palautesivu, jonne sitä voi antaa. 

Hyvää talvikautta!

Aaro Vuolteenaho
aaro.vuolteenaho(ät)gmail.com
0404191209