Junnukapteenin talvikauden kuulumiset

Junnukapteenin talvikauden kuulumiset

Tervehdys!

Viime syksy ja alkutalvi on ollut minulle kiireistä aikaa koulunkäynnin osalta. Syksyllä omat pelaamiset sijoittuivatkin lähinnä viikonloppuihin, kun arkena ei kerta kaikkiaan kerennyt pelaamaan. Nyt onkin jo talvikausikin käynnissä. Olenkin käynyt muutaman kerran Ylivieskan simulaattorissa lyömässä. Tämänkin blogikirjoituksen kirjoittaminen on päässyt venähtämään, mutta nyt joululomalla sain vihdosta viimein aloitettua tämän blogin kirjoittamisen.

 Omat pelini sujuivat viime kaudella hieman vaihtelevasti, parhaimmat jaksot osuivat alku- ja loppukauteen. Pelistä puuttui tarvittava tasaisuus, ja monesti kävi niin, että peli olisi ollut muuten aivan hyvää, mutta jokin osa-alue petti niin pahasti, että kovan tuloksen tekeminen ei ollut mahdollista. Toisinaan tuli myös sellaisia kierroksia, että peli kulki oikenkin hyvin ensimmäiset 9-14 väylää, jonka jälkeen peli sitten yhtäkkia hajosi, eikä kierroksesta jäänyt jälkipolville paljoa kerrottavaa. Toki viime kaudella tuli myös niitä hyviäkin kierroksia. Etenkin muutamaan top-15 sijoitukseen Aluetourilla voin olla tyytyväinen. Rankingsijoitukseni parani viime kaudesta noin kymmenen sijaa ollen tänä vuonna 17. Myöskin osallistuminen Barents Summer Games-kilpailuun oli todella hieno kokemus. Viime kauden junnukisoista muistuukin mieleen paljon hyviä muistoja. Niiden pelaaminen on senkin takia mukavaa, koska niissä pääsee pelaamaan oman ikäisten kanssa ja myöskin mittaamaan  omaa osaamista muita kilpajunnuja vastaan.

 Seuran junnutoiminnan osalta viime kausi meni hyvin pitkälle samalla tavalla, kuin edellisetkin kaudet. Tänä vuonna järjestettiin toista kertaa 24H-junnugolf tapahtuma, jolla kerättiin varoja seuramme junnutoimintaan. Viime kauden 24H-junnugolfin tuotoilla hankittiinkin uusia mailoja ja harjoitusvälineitä junnutoimintaan. Junnujen golfkerhossa oli osallistujia tasaisesti koko kauden ajan. Osallistujia oli golfkerhossa myöskin hieman enemmän kuin edellisinä vuosina, mikä oli mukava huomata. Junnujen omat peli-illat ja kilpailut toteutuivat huonosti vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Tähän täytyy keksiä keinoja ensi kaudelle, jotta seuran ohjattuun junnutoimintaan osallistuisi enemmän junnuja, kuin edellisinä vuosina. Itse ainakin olen kovasti miettinyt, että miten toimintamme tavoittaisi enemmän junnuja. Nyt teillä jäsenillä onkin hyvä tilaisuus antaa palautetta junnutoimintaan liittyen. Mitä hyvää, mitä huonoa seuramme junnutoiminnassa on? Minkälaista toimintaa haluaisitte seurassamme tehtävän? Esimerkiksi tälläisiiin kysymyksiin voitte vastata, kun annatte palautetta. Voimme sitten ottaa palautteen huomioon tulevan kauden junnutoimintaa suunniteltaessa.

Hyvää talvikautta!
Junnukapteeni Aaro 

Ps. Keskiviikkoisin on klo 17-19  seuran junnuvuoro Ylivieskan simulaattorissa. Kaikki junnut mukaan treenaamaan ensi kautta varten!