Jussin avauskisa

Jussin avauskisa

Juhannus aloitetaan torstaina 20.6 klo 18.00 alkavalla 9-reiän lippukisalla! Tänä vuonna kisa pelataan scramblena, arvotuin parein! Ilmoittautua voit klubille tai suoraan nexgolfiin torstaihin klo 12.00 asti!
Joukkueet saavat tasoituslyöntejä kisaan seuraavasti! Slopet lasketaan yhteen ja se kerrotaan 0,125 -> normaali pyöristyssääntö  (esim. slopet (13+16)x0,125 = 3,625 -> 4 lyöntiä) Tiiauspaikka naiset punainen, miehet keltainen! Eli etuysin par + 4 tasoituslyöntiä antaa joukkueelle 40 lyöntiä! Joukkue pelaa niin pitkälle kuin mahdollista näillä 40 lyönnillä ja lopettaa pelinsä siihen! Pisimmälle lippua vienyt joukkue voittaa!
Kisamaksu 5€/hlö.

Alla raporttia kilpailusta!

Jussin avaukseen osallistui liki parikymmentä pelaajaa. Ilta alkoi Sirpan ja Kirstin kokoamilla juhannustaijoilla: jokainen pelaaja otti kirjekuoresta ennustuksen, jonka luki ääneen. Ennustuksissa oli viitteitä tulevaisuuteen, mm. teen holarin syyskuuhun mennessä, teen lihasharjoitteita ennen pelikentille menoa, luen säännöllisesti sääntöopasta jne. Pelikaverit arvottiin ja pelimuoto oli lippukisa scramplena. Pisimmälle lippua kuljettivat Eeva Hannula ja Janne Peltokangas.  Palkinnoksi he saivat juhannusaiheiset saunapöllöt eteerisen saunaöljyn kera. Toiseksi tulivat Kirsti Kangas ja Erkki Jämsä, palkinnoksi he saivat saunatyynyt. Kolmanneksi tulivat Minna Havisto ja Pekka Kopsala, palkinnoksi he saivat saunaharjat. Lisäksi arpapalkintoina oli eteeristä saunaöljyä pienissä pulloissa. Palkinnot hankkivat Heli ja Kirsti. Sponsorina toimi Nsg.

Kiitoksia osallistujille!

Klubi- ja naistoimikunnan puolesta Kirsti Kangas.