Kansallinen golfviikko kutsuu perheet golfin pariin!

Kansallinen golfviikko kutsuu perheet golfin pariin!

NIVALAN SEUDUN GOLF ON MUKANA GOLFLEHDEN KANSALLISESSA GOLFVIIKOSSA

Golfviikon teemana on ”Koko perheen yhteinen tiiausaika”.
NSG järjestää seuraavanlaista ohjelmaa viikon aikana ja toivoo jäsenistön aktivoitumaan tuomaan ystäviään ja perheitään tutustumaan kentälle!

AVOIMET OVET 
Ohjattua tutustumista rangella, lähipelialueella sekä kenttätutustumista.
Ke 4.6 klo 17-19          Perheiden avoin tutustuminen (voi tulla myös yksin)
Su 8.6 klo 15-17          Perheiden avoin tutustuminen (voi tulla myös yksin)      

Su 8.6   NAISTEN SUNNUNTAINA Naisten haku Scramble, jossa vähintään peliparista toisen tulee olla nainen.

Lisäksi viikonaikana
Jäsenet voivat tuoda tutustumiskierrokselle (max 2hlö + jäsen/lähtöryhmä) ystäviään ja perheitään golfkentälle.
Tutustuja voi olla myös jo greencardin omaava jäsenmaksua maksamaton henkilö. 
Jäsen on vastuussa kierroksella pelin sujuvuudesta, turvallisuudesta sekä kentän kunnosta huolehtimisesta.
Tutustumiskierroksen hinta on 10€/hlö (myös jäseneltä, jos ei pelioikeutta), sisältäen 1 kpl poletin ja pari mailaa. 
Tutustumiskierrosten määrää ei ole rajoitettu viikon aikana ja niissä suositellaan pelattavaksi kenttään Par3:lla eli mustilta tiiltä.

Kaikkien tutustumiskierroksia pelanneiden kesken arvotaan viikon päätteeksi kokoperheen kurssipaketti, mikä sisältää alkeiskurssin, greencard –suorituksen perheen kahdelle aikuiselle sekä alaikäisille lapsille. 
Lisäksi kaikkien uusia tutustujia viikon aikana tuoneiden jäsenten kesken arvotaan yllätyspalkintoja.

 

Klubilla myös viikon ajan myynnissä vanhoja kurssimailoja alkaen 2€/kpl aloittelevien pelaajien tarpeisiin.

 

Alla tietoa golfista ja golffareista

GOLF – ISO ILO KAIKILLE
145 000 harrastajaa ei voi olla väärässä: golf on hauska harrastus. Laji sopii kaikille ikään, sukupuoleen tai kuntoon katsomatta. Suomen Golfliittoon kuuluu yli 130 jäsenseuraa ympäri Suomen, joten golfiin on helppo tutustua. Tartu siis rohkeasti pieneen palloon ja liity iloiseen joukkoon.

Ole rohkea ja kokeile golfia. Kansallisen golfviikon aikana pääset helposti tutustumaan lajiin omassa lähiseurassasi. Tule yksin, kaverin kanssa tai isommalla porukalla ja ota pienestä pallosta iso ilo irti.

GOLFARIT ELÄVÄT PIDEMPÄÄN.
Ruotsin Karoliinisen instituutin tutkimuksissa todettiin golfareiden kuolleisuuden olevan 40% muuta väestöä alhaisempi, minkä laskettiin vastaavan viiden vuoden pidennystä eliniässä. Golf on monipuolinen liikuntamuoto, joka pitkäkestoisena polttaa tehokkaasti rasvaa ja pitää yllä lihaskuntoa. Esimerkiksi selän lihasten kunnon on todettu aktiiviharrastajalla parantuvan kauden aikana. UKK-instituutin tutkimusten perusteella golfari kuluttaa kierroksella keskimäärin 1200–1700 kilokaloria. Lisäksi pelitilanteet tarjoavat oivallista aivojumppaa.

TOTTA & TARUA GOLFISTA
Golf on intohimoinen harrastus, johon liittyy monia myyttejä. Ihan kaikki ei kuitenkaan ole totta, mitä lajista kuulee.

GOLF VIE KAIKEN AJAN?
Puolikkaan kierroksen pelaaminen tai harjoittelualueella lyöminen ei vie sen enempää aikaa kuin vaikka leffassa käynti. Lajista voi ihan hyvin nauttia, vaikka siihen ei uhraisi kaikkea vapaa-aikaansa.

GOLF ON KALLIS JA ELITISTINEN HARRASTUS?
Golfin pariin pääsee maltillisilla kustannuksilla. Laina- ja vuokramailoilla pääsee alkuun ja käytettyjä välineitä kaupataan runsaasti. Pelaamaan pääsee maksamalla kierroksesta kertamaksun. Erilaisia kenttiä ja pelaajia on niin paljon, että jokainen löytää oman paikkansa ja mieluisimmat pelikaverit.

PITÄÄ OLLA HYVÄ PELAAJA, ENNEN KUIN USKALTAA MENNÄ KENTÄLLE?
Ehdottomasti tarua. Kun turvallisuusasiat ja peruslyönnit ovat hallussa, jokaisella on oikeus lähteä pitämään hauskaa kentälle.Tutustu aloittelijan polkuun osoitteessa
golf.fi/aloitagolf

KUN TULET ENSIMMÄISTÄ KERTAA GOLFKENTÄLLE…
Golfin pariin on helppo tulla. Jos tulet autolla, laita auto parkkiin ja suuntaa opasteita seuraten caddiemasterin juttusille. Caddiemaster on golfkentän asiakaspalvelija, joka auttaa ja neuvoo, joten voit huoletta kertoa olevasi kentällä ensimmäistä kertaa ja kysyä miten pääset alkuun. Caddiemaster opastaa mistä voit vuokrata mailat, miten saat harjoituspallot ja missä pääset lyömään. Jokaisella golfkentällä on tarjolla myös peli- ja lyöntiopetusta. Yksi hyvä tapa on varata paikka alkeisopetusryhmään, mutta jos haluat ensin testata ohjatusti onko laji sinua varten, voit pyytää apua kentän opetuksesta vastaavalta prolta. Caddiemasterilta voit kysyä sattuuko pro olemaan paikalla ja vapaana. Suositeltavaa on kuitenkin varata aika etukäteen tai paikan päältä caddiemasterilta. Kenttien yhteystiedot löytyvät http://www.golf.fi/

Älä turhaan jännitä, millaiset kengät pitää olla tai kannatko bägiä oikein päin. Golfiin pääsee parhaiten kiinni, kun ei turhaan purista mailaa. Muista että jokainen kentällä on joskus lyönyt ensimmäisen lyöntinsä.

Golfin pariin on helppo tulla. Jos tulet autolla, laita auto parkkiin ja suuntaa opasteita seuraten caddiemasterin juttusille. Caddiemaster on golfkentän asiakaspalvelija, joka auttaa ja neuvoo, joten voit huoletta kertoa olevasi kentällä ensimmäistä kertaa ja kysyä miten pääset alkuun. Caddiemaster opastaa mistä voit vuokrata mailat, miten saat harjoituspallot ja missä pääset lyömään. Jokaisella golfkentällä on tarjolla myös peli- ja lyöntiopetusta. Yksi hyvä tapa on varata paikka alkeisopetusryhmään, mutta jos haluat ensin testata ohjatusti onko laji sinua varten, voit pyytää apua kentän opetuksesta vastaavalta prolta.