Kauden ensimmäinen holari Lauri Hyväri NSG

Kauden ensimmäinen holari Lauri Hyväri NSG

Sosiaalisessa mediassa on jo päivitystä tästä asiasta ollut lähes livenä, mutta kirjoitetaampa vielä juttu tänne nettiin.

Elikkäs lauantaina 12.5.2018 sattui Champion Door Openissa harvinainen, mutta iloinen yllätys, kun Lauri Hyväri NSG onnistui avauslyönnissään koko kisajoukon (152 pelaajaa) ensimmäisenä lyöjänä väylällä 8 tekemään holarin rautavitosellaan.

Tällä väylällä oli perinteisesti Champion Door Openissa erikoiskisana ollut ”2000€ puhtaana käteen” palkinto ensimmäisestä holarista, joten Laurille tästä muodostuikin työpäivä ja verokortti siitä pitää toimittaa Champion Doorille.

Koskaan aikaisemmin ei ole erikoiskisapalkintoa jaettu ja holarin harvinaisuutta kisassa ensimmäisenä lyöjänä voi ihmetellä myös sillä, että viimeksi 8:lla on onnistuttu 4.6.2004 Hannu Taanilan toimesta. No varovaisesti laskettuna NSG:llä pelataan vuosittain väh 10000 kierrosta, joten noin 140000 yritystä on ollut tässä välissä!

Yhteistyökumppani Lähitapiola oli myös kisassa vakuuttanut pelaajat holarin varalta ja Laurin ”ässän” tarjoilut menivät suurimmaksi osaksi heidän piikkiinsä.

Onnittelut Laurille ihmeellisestä suorituksesta!

 

Kuvassa vasemmalta: Tuomas Isojärvi OGK, Pasi Kesti OGK, Lauri Hyväri NSG, Jyri Soukka OjlG