Kauden ensimmäinen holari

Kauden ensimmäinen holari

Ja tekijänä ansaitusti kentän perustajiin kuuluva Hannu Havisto ja tässä vähän tarinaa, miten Hannun toinen holari oikein syntyi!
Hannu Havisto ja Kari Tenhunen lähtivät pelaamaan senioreiden hcp-reikäpelien ensimmäistä pelikierrosta aamukahdeksalta. Ennen kierrosta Kari ja Hannu sopivat, että pelaavat punaisilta tiimerkeiltä, koska seuran kilpailumääräykset antavat siihen mahdollisuuden yli 70 vuotiaalle seniorillemme. Reikäpeli oli tiukkaa vääntöä läpi etuysin ja 15 väylälle saavuttaessa Hannu oli saanut aikaiseksi 3 reiän johtoaseman. Kari kuitenkin voitti väylän 15 ja tuli näin ollen kahden reiän päähän. 16 väylä tasattiin bogeyllä ja näin ollen oltiin ”dormie”-tilanteessa, kun Hannu johti kahdella ja reikiä oli jäljellä enää kaksi. No ratkaisuhan syntyi siten, että Kari avasi honorissa viheriölle ja Hannu vastasi huutoon, lyömällä draiverilla kauniilla feidillä 17 väylän puun vasemmalta puolelta kiertäen pallonsa kohti viheriötä. Reikäpelaajat menivät sitten etsimään pallojaan viheriöltä ja kun Hannun palloa ei edes viheriön reunamilta löytynyt, niin Kari tarkisti tilanteen kupista! No siellähän se oli ja samalla päättyi reikäpeliottelu tuloksin 3/1!
Hannun ensimmäinen holari syntyi 13 vuotta sitten NSG:llä ja se on järjestyksessään kenttämme toinen holari ja tänään syntynyt taas puolestaan numero 19!
Onnittelut Hannulle holarista ja reikäpelin voitosta!

Kari Tenhunen vasemmalla ja Hannu Havisto oikealla.