Käyttäytymisestä kentällä!

Käyttäytymisestä kentällä!

Näin kauden alkuvaiheessa on joitain asioita päässyt vähän unohtumaan ja tässä vähän kertausta muutamista asioista lyhyesti.

Lyönti- ja alastulojälkien korjaaminen
Vaikka alastulojälkiä voi olla paikoin hankala havaita, niin niiden vaikutus kasvuun on erittäin suuri näin alkukaudesta, joten yritetään parhaamme mukaan korjata jäljet huolellisesti.

Ohittaminen ja ohitusluvan antaminen
Hyviin tapoihin kuuluu, että toisia pelaajia ei ohitella kentällä ilman heiltä pyydettyä lupaa edes tauolla. Tähän asiaan kuuluu myös väylien yli ”hyppiminen”. Golfkierros alkaa NSG:llä 1 tiiltä ja keskiviikkoisin 10 tiiltä. On kuitenkin aina mahdollista lähteä pelaamaan jälkimmäistä puoliskoa kentästä, mikäli edeltävältä väylältä ei ole tulossa pelaajia. Takaa tulevilla tässä tapauksessa AINA etuajo-oikeus.
Hyviin tapoihin myös kuuluu, että mikäli oma ryhmänne ei pysy edellä menevien matkassa, on kohteliasta päästää takaa tulevat pelaajat ohitse, jos he pelaavat nopeammin. Tärkeää on kuitenkin pitää kiinni omasta pelinopeudestaan, jotta oman ryhmänkin peli etenee.

Rangepallojen lyöminen lähipelialueella
Rangepalloja saa käyttää harjoitteluun myös lähipelialueella, mutta niitä ei saa lyödä sieltä käsin rangelle! Rangepallot myös kerätään koriin takaisin ja ne voi viedä takaisin palloautomaatin viereen, mikäli niitä ei halua enää rangella käydä lyömässä.

Ruohorangelta lyöminen
Ruohorangelle on tehty ohje, miten narulla rajatulta alueelta tulee lyödä.  Ajatuksena on lyödä mahdollisimman pieneltä alalta lyöntijälkiä, jotta korjaaminen on helpompaa. Huomioikaa myös turvallisuus, jos osa pelaajista lyö matoilta ja osa ruoholta.

Asiaton oleskelu kentällä
Kentällä on liikkunut asiattomia henkilöitä lähinnä uimamontun suunnalta ja viime viikonloppuna oli muutamalla viheriöllä ja bunkkereissa rällätty mopoillakin. Mikäli havaitsette asiatonta oleskelua kentän alueella pelatessanne, voitte pelaajana kohteliaasti kehottaa henkilöitä poistumaan heidän omaan turvallisuuteensa vedoten. Ongelmatapauksissa voitte olla yhteydessä toiminnanjohtajaan tai kenttämestariin.

Lähtöajoista
Tarkistakaa pelaamaan lähtiessänne, onko ryhmäänne tullut muita pelaajia, koska moni yksin pelaaja on saattanut siihen ilmoittautua lähtöaikanne varaamisen jälkeen.

NSG:n henkilökunta