Kentänaukiolotietoa vk 41

Kentänaukiolotietoa vk 41

Ennusteet lupaakin aivan poikkeuksellisia pelikelejä ainakin loppuviikolle, niin siirrämme ensi viikolle (vk 42) viheriöiden holkituksen aloituksen.
Eli kesäviheriöt reiättämättöminä vielä käytössä tämän viikon. Ensi viikolla siis jokatapauksessa tehdään holkitukset viheriölle ja kelit sitten näyttää jääkö liput vielä kesäviheriöille.

Tällä viikolla kuitenkin on jo penkit, roskikset, pallopesurit ja bunkkeriharavat haettu kentältä pois sekä kastelujärjestelmä tyhjennetty tiistaina.
Golfautot on myös pesty ja siirretty talvisäilöön.

Range on vielä käytössä toistaiseksi, mutta alustavasti ensi viikon aikana myös pallokone pestään ja matot kerätään rangelta pois.
Väylä wc:t näillä näkymin suljetaan ensi viikolla käytöstä.

Muistakaa myös hakea välineenne bägivarastosta omaan säilytykseen, niin saamme terassikalusteet talvisäilöön.

KAHVIO ON SULJETTU MA 8.10 alkaen, mutta toimistolla Mika paikalla pääsääntöisesti arkisin klo 9-16 ja kahvipannu on yleensä lämpöisenä sekä mahdollisesti pikkupurtavaa.

Sunnuntaiksi on suunniteltu Kinkku Scramblea, jolloin Mika tulee pitämään klubin auki tapahtuman ajan.
Katsotaan aukioloaika lähempänä kun tiedetään ilmoittautuneet!

GREENFEET LOKAKUUSSA 8.10 ->
GF PÄIVÄ 25€, 9-12R 15€

Jos et ole varannut peliaikaasi nexgolfista tai teetimesta, niin muista laittaa merkintä ajanvarausvihkoon, mikä sijaitsee klubin katoksessa!
Pelit voi toimiston aukioloaikojen ulkopuolella maksaa kirjekuoressa klubin postilaatikkoon tai jättää sinne yhteystietonsa, niin saat maksutiedot perästä!
Teetime.fi kautta tehdyistä vierasvarauksista greenfeet veloitetaan automaattisesti suoraan.

-Mika Takanen/NSG
0503643095

 

Muistakaa myös, että näin syksyllä kuuraisella kentällä pelaaminen kielletty ja hyvän talvehtimisenkin kannalta on ensisijaisen tärkeää paikata lyönti- ja alastulojäljet!
Erityisesti paikkaamattomat alastulojäljet viheriöillä antaa otolliset olosuhteet erilaisille kasvitaudeille!