Kiitos kuluneesta kaudesta!

Kiitos kuluneesta kaudesta!

Hei kaikki NSG:n naiset!

Syksy on jälleen pitkällä, ja pimenevien iltojen myötä kuluva golfkausikin alkaa harmittavasti olla lähellä päätöstään.

Naisten kauden päättäjäisiä vietettiin sunnuntaina 8.10.2017. Aloitimme päättäjäispäivän Tarja Raudaskosken pitämällä mindfulness-harjoituksella. ”Mindfulness on harjoitus, joka antaa mahdollisuuden lisätä mielenrauhaa ja tasapainoa elämään. Mindfulness-harjoitus sisältää yksinkertaisia menetelmiä, jotka lisäävät rentoutta ja kykyä olla tässä hetkessä.” Erittäin hyvä harjoite golffareille, jokainenhan meistä tietää kuinka tärkeää on keskittyä juuri sen hetkiseen lyöntiin, eikä murehtia menneitä tai tulevia. Katsotaan, jos Tarja tulisi pitämään meille pieniä harjoituksia myös ensi kaudella.

Pienen välipalan jälkeen suuntasimme kahdessa peliryhmässä kentälle, ja saimme nauttia todella kauniista lokakuun alun sunnuntaipäivästä. Sää todellakin suosi jälleen kerran päättäjäisiämme, sillä vasta ihan viimeisillä väylillä harvat vesipisarat rupesivat putoilemaan taivaalta.

Päättäjäisissä summasimme myös kuluneen pelikesän birdie-tilanteen ”böördipuun” linnut laskemalla. Kesän birdie-kuningatar oli Sirkka Taanila, hänelle birdejä kertyi yhteensä 16. Onnea Sirkalle hienosta suorituksesta! Böördipuuhun kertyi tänäkin kesänä todella hieno määrä lintuja, ja naistoimikunta palkitsi jokaisen puuhun linnun laittaneen naisen: Kirsti Kangas, Sirpa Karstinen, Mervi Pudas, Jenni Törmälehto, Riitta Rieskaniemi, Saara Julku, Tuija Kesänen, Marketta Kaartinen, Hilli Havisto, Hanna Keltti ja Tiina Karjalainen. Edellä mainitut henkilöt voivat noutaa pienen lahjan klubin kassalta.

Kulunut kolmas kesäni ladykapteenina on ollut jälleen hyvin antoisa – suurensuuri kiitos siitä kaikille teille naisille, on ollut ilo pelata ja toimia kanssanne!

Aurinkoisia loppusyksyn pelejä kaikille!

Syysterveisin,

Tiina, ladykapteeni

p. 040 5946421

ps. Olkaa minuun rohkeasti yhteydessä kaikkeen naistoimintaan liittyen. Uusia ideoita ja kehitysehdotuksia otetaan todella mielellään vastaan, ja naistoimikunnan toimintaan saa tulla jokainen innokas mukaan!

 

 

2017 10 08 11.42.02

2017 10 08 13.42.25

2017 10 08 15.31.43