Kiitos kuluneesta kaudesta!

Kiitos kuluneesta kaudesta!

Hei kaikki NSG:n ladyt!

Syksy tekee vauhdilla tuloaan ja ensimmäiset yöpakkasetkin on jo koettu. Tämä tarkoittaa väistämättä myös golfkauden lähenevää päättymistä.

Ladyjen kauden päättäjäisiä vietettiin reilu viikko sitten lauantaina 26.9.2015. Sää suosi päättäjäispäiväämme, ja saimme nauttia pelistä kauniissa auringonpaisteessa edelleen huippukunnossa olevalla kentällämme. Pelin jälkeen nautimme Nivalan Autokatsastuksen tarjoamasta ruoasta ja juomasta klubilla, ja ilta jatkui saunan lämpimissä löylyissä menneen kesän pelejä muistellen. Kaunis kiitos kaikille päättäjäisissä mukana olleille, ja erityiskiitos Nivalan Autokatsastuksen Marjo ja Markku Kiviniemelle loistavista tarjoiluista!

Päättäjäisissä summasimme myös kuluneen pelikesän birdie-tilanteen ”böördipuun” linnut laskemalla. Kesän birdie-kuningatar oli tällä kaudella Raini Järvilä 11:llä tehdyllä birdiellä. Onnea Rainille hienosta suorituksesta! Böördipuuhun kertyi tänäkin kesänä todella hieno määrä lintuja, ja jokainen tänä kesänä böördipuuhun linnun laittanut lady voi noutaa pienen lahjan klubin kassalta.

Kulunut ensimmäinen kesäni ladykapteenina lähestyy vääjäämättä loppuaan, mutta ensi kauden ideointi ja suunnittelu on jo aloitettu. Suurensuuri kiitos kaikille teille ladyille kuluneesta kaudesta, on ollut ilo pelata kanssanne! Toivottavasti teemme ensi kaudesta yhdessä vielä tätäkin onnistuneemman!

Pakkasterveisin,

Tiina, ladykapteeni

Päättjäiset11

Päättäjäiset2

Päättäjäiset4