Kotijoukkue OKG vei voiton naisten seuraottelussa 14.8.2016!

Kotijoukkue OKG vei voiton naisten seuraottelussa 14.8.2016!

Sunnuntaina 14.8.2016 Sankivaarassa Oulussa pelattiin perinteinen naisten seuraottelu 65 ladygolffarin kesken. Tänä vuonna pelimuotona oli Best Ball pistebogey kahden hengen joukkuein. Seuraottelun pisteisiin laskettiin yhteen kolmen parhaan parin pistebogey-tulokset. 

Huonoista sääennustuksista huolimatta kisapäivänä saatiin nauttia sadettomasta säästä, ja jopa aurinkokin kävi välillä lämmittämässä säteillään. Vaaran kenttä oli erittäin hyvässä kunnossa, ja lukuisat bunkkerit, vesiesteet sekä todella haastavat lipunpaikat loivat kisaan loistavat olosuhteet.

Tänä vuonna Nivalasta mukana oli vain kolme naista, mutta emme antaneet joukkueen pienen koon vaikuttaa pelipäivän tunnelmaan. Puolentoista peliparin joukkueemme pelasi hyvin, mutta se ei valitettavasti riittänyt taistelussa seuraottelun voitosta.  Parhaan seuran tittelin veivät tänä vuonna kotikentällään pelanneet Oulun Golfkerhon ladyt yhteistuloksella 131 pistettä. Hopeasijan sai Raahentienoon Golf 111 pisteellä ja pronssi meni Kalajoen Golfille 105 pisteellä. Lopputulosten neljäs oli Virpiniemi Golf (65 pst) ja viides Nivalan Seudun Golf (38 pst).

Lämmin kiitos Oulun Golfkerholle erittäin hyvästä kisapäivästä ja onnea voitosta! Suuri kiitos kuuluu myös pienelle mutta sitäkin innokkaammalle ladyjoukkueellemme mukanaolosta! Kisapäivä oli sään suhteen mitä mainioin, ja peli eteni mukavasti loistavassa peliseurassa!

Ensi vuonna kisataan sitten Siikajoen kentällä Raahessa, toivottavasti saamme sinne jälleen suuren edustusjoukon mukaan!

Seuraottelun tulokset löytyvät osoitteesta: http://ogk.nexgolf.fi/ogk/tournaments.nxg?bb=true&r=1089

Kuvia kisasta löytyy osoitteesta: https://m.facebook.com/ogknaiset/albums/1021819707914969/

Aurinkoisia alkusyksyn golfkelejä toivotellen,

Tiina Karjalainen,
ladykapteeni