Kuulumiset kentältä 17.4.2023

Kuulumiset kentältä 17.4.2023

Kuulumiset kentältä 17.4.2023

Tässä vähän ajankohtaista infoa.

Kenttä

Tällä hetkellä kentällä lunta keskimäärin 30cm, joka on noin puolittunut parissa viikossa. Sulamista hidastaa yöpakkaset, kun yhtään plussayötä ei ole ollut ja tulevissa ennusteissakaan niitä ei isommin näy.
Koska kentällä on ollut vaikea kulkuista myös hiekkavaunuille, linkosimme kulkuväyliä omaa kulkua varten ja  paikallisen latukoneyrittäjän toimesta teimme ajouria, jotta viime viikolla saimme väylähiekoituksen tehtyä sujuvasti vaurioittamatta kenttää.

Etuysin viheriöllä alkoi muodostua jäätä, jonka seurauksena ne lingottiin lumesta ja ne alkaa olla paljaana. Suurimmalle osalle niistä on myös saatu harsot suojaksi.  Takaysin viheriöt on ollut talven aikana paksumman lumipeitteen alla ja niiden pintaan on levitetty hiekka ennen pääsiäistä, joka lingotaan vielä tarvittaessa vähemmäksi.
Etuysillä viheriöt näyttää kestäneen kohtalaisesti, mutta talvivaurioitakin on ”lanttokohtiin” muodostunut. Takaysin viheriöt eivät ole vielä kokonaan paljastuneet, mutta niiden osalta ollaan vielä optimistisempia, kun siellä on ollut parempi talvi. Tällä viikolla yritetään saada myös  siellä viheriöt ja lyöntipaikat lumesta vapaaksi, niin pitkäkestoinen talvi ei aiheuttaisi vaurioita mm. lumihomeen takia.

Rangella lunta vielä, mutta yritämme saada sen loppuviikosta auki.

Jäsenyydet
Jäsenmaksujen maksaneille ebirdiet on aktivoitu ja jos oma jäsenlasku on hukassa, niin se löytyy nsg.nexgolf.fi omilla tunnuksilla.

Pelioikeudet
Osakkaiden vuokraamia pelioikeuksia on myyntipalstalla ja pelioikeusasiat kannattaa hoitaa nyt kuntoon, sillä ei tässä enää kauaa mene kun pelataan.

-Mika/NSG