Kuvaa kentältä 14.3

Kuvaa kentältä 14.3

Kentän avauksen suhteen on vieläkin turhan aikasta antaa tarkkaa päivämääräennustetta. Viikon aikana kentän tilanne on kuitenkin mennyt huimasti kesää kohti ja miltei kaikki lumi ja jää on sulanut maanpinnasta pois. Routaa on kuitenkin vielä jäljellä ja sen pitää sulaa myös pois ennen kentän aukaisua. 
Tulevat ennusteet povaavat kylmempiä kelejä ja kentän aukaisu on ajankohtaista viikon tai parin siisään siitä, kun uusi lämmin jakso alkaa. Viheriöiden kuivuminen liiaksi on tällä hetkellä kentänhoidollisesti suurin ongelma ja sen torjumiseksi viheriöille tulee saada levitettyä hiekkaa suojaksi. Hiekanlevitys onnistuu kuitenkin helpommin ilman vaurioita, kun maassa olisi edes pienikerros lunta suojana.

Rangella voi kuitenkin kylmänkin jakson aikaan käydä lyömässä omilla palloilla halutessaan. Sinne on sitä varten viety pari lyöntimattoa, mutta pelaajien tulisi kerätä omat pallot myös pois harjoittelunsa jälkeen. Loput matot ja rangen virallinen avaus siirtyy myös kylmän jakson jälkeiselle ajalle.

Alla muutama kuva eiliseltä (to 13.3)