Ladyjen kaudenavajaiset la 14.5.2016

Ladyjen kaudenavajaiset la 14.5.2016

Uuden kauden käynnistymisen myötä on aika viettää myös perinteisiä ladyjen kaudenavajaisia! Tulevana lauantaina 14.5.2016 aloitamme mukavan päivän klo 13:00 yhteisellä pelillä ykköstiiltä. Pelikierroksen jälkeen (n. klo 17:30) on ruokailu klubilla; tarjolla on lohta, grillimakkaraa, ruokaisaa pastasalaattia ja kreikkalaista salaattia. Jälkipelit käydään saunan puolella, jonka jälkeen iltaa jatketaan rennon yhdessäolon merkeissä.

Avajaispäivän osallistumismaksu on 10 € / lady, sisältää ruokailun klubilla pelin jälkeen (osallistumismaksu peritään vain ruokailevilta ladyilta). Ilmoitathan mahdolliset erikoisruokavaliot suoraan minulle joko sähköpostilla tai puhelimitse.

Toivottavasti sää suosii tulevanakin viikonloppuna ja mahdollisimman moni teistä pääsisi viettämään yhteistä mukavaa golfpäivää. Osallistuminen ei missään nimessä edellytä mukanaoloa koko päivän ajan, vaan jokainen voi osallistua päivän toimintaan oman aikataulun mukaisesti. Voi siis tulla vaikka vain pelaamaan, tai liittyä joukkoon vasta jälkipelien aikaan. Ilmoittautua voi klubille tai nexgolfiin nsg.nexgolf.fi keskiviikkoiltaan 11.5.2016 saakka.

Toivotan teidät kaikki lämpimästi tervetulleiksi ladygolffareiden kaudenavajaisiin! Nähdään lauantaina!

Aurinkoisin golfterveisin,

Tiina Karjalainen, ladykapteeni

p. 040 594 6421