Ladykapteenin kuulumisia

Ladykapteenin kuulumisia

Viikko sitten sunnuntaina pidettiin naisten 5- seuran kisa, johon osallistuivat KLG:n, OKG:n, NSG:n, RTG:n, ja ViGC:n ladyt. Osallistujia oli ilahduttavasti 50 osallistujaa näistä seuroista. Erityisen ilahtunut olen 13 :sta NSG:n ladyn osallistumisesta kisaan, kiitos kuuluu Teille!

Lämpimän päivän päätteeksi ennen palkintojenjakoa söimme makoisaa lohisoppaa ja kuuntelimme harmonikan soittoa Kultaisen harmonikan 2012 yleisön suosikin Tarvo Kantolan esittämänä. Tarvo oli valinnut esitettäviksi kappaleikseen mm. argentiinalaisia tangoja sekä tutunkuuloisia Kultaisen harmonikan kilpailukappaleita. Lopuksi yleisö toivoi kuultavaksi Säkkijärven polkan. Tarvon soittoa olisi voinut kuunnella pitempäänkin, mutta kilpailun lopuksi on aina palkintojenjako, johon kisa päättyy.

NSG:n ladyt menestyivät hienosti kisassa: Sirkka Taanila voitti pistebogey- HCP- sarjan tuloksella 38, Hanna- Leena Kojola tuli toiseksi tuloksella 37. Scratch- sarjassa Sirkka Taanila tuli toiseksi tuloksella 91 lyöntiä.  Lisäksi NSG:n ladyt voittivat joukkuekisan: viisi parhaiten menestynyttä olivat Sirkka Taanila 38, Hanna- Leena Kojola 37, Kirsti Kangas 34, Riitta Rieskaniemi 33 ja Aura- Liisa Putkonen 33 pistettä. Onnittelut kaikille voittajille! Ja kiitos muillekin kilpailuun osallistuneille NSG:n ladyille, jokaisessa kilpailuryhmässä oli oman seuran edustaja.

Klubi- ja naistoimikunnan jäsenet olivat keränneet kiitettävästi palkintoja jaettavaksi voittajille sekä arpajaisiin osallistuneille. Palkintoja oli jopa niin paljon, että kaikki kilpailuun osallistujat saivat mukaansa kotiin vietäväksi jotakin. Sirkka oli hankkinut edustajalta tervetuliaislahjana kilpaan osallistujille kosmetiikkatuotteita, Tytti hankki palkintoja Haapavedeltä, Sirpa Ylivieskasta sekä Heli, Eine ja Kirsti Nivalasta ja Mervi Seinäjoelta. Mm. seuraavat tahot lahjoittivat palkintoja kisaan: Lähi- Tapiola, Seinäjoki, Sportia Ylivieskan Urheilu ja Lelu Ylivieska, Pyöräpiste Vaarapuro oy Ylivieska, Keskuskampaamo R. Mäkinen Nivala, Lahja- Aitta Nivala, www.pelitjalaitteet.com, Päivärinta Nivala, S- Market Nivala, Halpa- Halli Nivala, Info Nivala, Champion Door Nivala, Justus Ylivieska, Tilitoimisto Rousu Oy Haapavesi, Fixpoint Oy Carita Pannula Kannus, Parturi- Kampaamo Kaarina Hautamäki Toholampi, Pekka Salmela Sievi, Veli Kuoppala Nivala, Kirsti Kangas Nivala, Rakennusliike Nivat & Forss Oy Kalajoki, Oulun Golfkerho, Virpiniemen Golf, Raahentienoon Golf, ja Kalajokilaakson Golf. Sydämelliset KIITOKSET kaikille palkintoja lahjoittaneille!!! Seuraavan kerran NSG on vastuussa 5- seuran naisten kisasta vuonna 2019. Vuonna 2015 kisa pidetään Virpiniemessä. Toivottavasti silloin osallistumme suurella NSG:n ladyjoukolla mukaan kisaan.

Sitten muuhun asiaan: ladyjen viikkopelit jatkuvat päättäjäisiin asti. Olettehan muistaneet laittaa ladyjen ”böödi- pönttöön” linnun saamistanne birdiestä? Böödi- pöntön sijaintipaikka on Mikan huonetta vastapäätä seinällä. Böödi- lintuja voi laittaa pönttöön, jos on saanut birdien jollakin väylällä missä tahansa kentällä Suomessa tai ulkomailla. Linnun kylkeen voi laittaa nimen, väylän, jolla birdien on saanut sekä milloin se tapahtui. Kaikkien nimensä böödi- pönttöön laittaneet ladyt osallistuvat arvontaan kauden päättäjäisissä, palkinto paljastetaan myöhemmin.

Seuran retki suuntautuu syyskuussa Muurameen ja Laukaaseen. Toivon, että retki onnistuu, sillä retki toteutuu, jos vähintään 20 henkilöä siihen osallistuu. Viime vuonna retken hintaa pidettiin kalliina, tänä vuonna hinta ei ole mielestäni liian suuri. Matka maksaa joka tapauksessa, vaikka se tehtäisiin omilla autoilla. Mika on saanut neuvoteltua greenfee- hinnat kohdilleen eikä matkakaan maltaita maksa. Mikä elämys on tutustua kenttään, jossa ei mahdollisesti ole aikaisemmin pelannut. Siispä kaikki kynnelle kykenevät mukaan retkelle!

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille ja mukavia hetkiä rakkaan harrastuksen parissa!

t. Kirsti