Naistoiminta

Naistoiminta

Nivalan Seudun Golf ry:n klubi- ja naistoimikunta järjestää erilaisia tapahtumia kauden aikana. Jokainen nainen on ikään, taustaan ja tasoitukseen katsomatta tervetullut mukaan toimintaan! Pyrimme huomioimaan toiminnassa kaikentasoiset pelinaiset. Toivomme, että kynnys osallistua ja päästä mukaan NSG:n naisten seuraan on entistä matalampi. Peliaikaa varatessasi olet tervetullut jokaiseen ryhmään!

PELISEURAA VAILLA?

NSG:llä on golfkauden aikana naispelaajien whatsup-ryhmä, jossa voit pyytää muita seuramme naisia peliseuraksesi. Tähän ryhmään voi kuka tahansa liittyä ilmoittamalla nimensä ja puhelinnumeronsa ladykapteeni Tiinalle, p. 040 5946421.

KAPTEENI KIERRÄTTÄÄ

Tänä kesänä golfharrastusta aloittelevat ja vähän pelanneet naiset voivat pyytää ladykapteenia pelaamaan kanssaan. Kapteeni ohjaa ja opastaa, miten kentällä toimitaan ja liikutaan. Päähuomio on kenttään tutustumisessa ja pelin sujuvuudessa. Tekniikka-asioihin kapteeni ei puutu. Lisätietoja saa ladykapteeni Tiinalta, p. 040 5946421.

BIRDIE-PÖNTTÖ

Naisten birdie-pönttö on pesiytynyt jälleen Mikan huonetta vastapäiselle seinälle. ”Böödi-lintuja” voi laittaa pönttöön sitä mukaan, kun on saanut birdien jollakin väylällä missä tahansa kentällä Suomessa tai ulkomailla. Lintuun kirjataan nimi, päivämäärä ja väylä (+kenttä jos muu kuin Nivala), jolla birdien on tehnyt. Kaikkien lintunsa birdie-boksiin laittaneiden ladyjen kesken arvotaan pieniä palkintoja ladyjen kauden päättäjäisissä. Lisäksi kesän birdie-mestari palkitaan!

PELAA 100 PISTETTÄ! –KISA

Pelaa 100 bogeypistettä -kisa on Golfliiton naistoimikunnan luoma hauska henkilökohtainen kilpailu, jonka tavoite on aktivoida ensisijaisesti naisgolfareita pelaamaan useampia kierroksia kesän aikana ja aktivoimaan samalla tasoituksensa. Mikäli tasoitus ei ole aktiivinen, tarvitaan neljä jätettyä korttia kauden aikana, jotta tasoitus jälleen aktivoituu. Tämän voi tehdä Pelaa 100 pistettä -kierroksien yhteydessä. Sataa pistettä kerätään omatoimisesti, kirjaamalla pelikierroksen bogeypisteet ja ilmoittamalla ne sähköisellä kaavakkeella, kun sata pistettä on täynnä.

Pelaaja voi kartuttaa pistesaldoaan pelaamillaan kierroksilla 1.5.-30.09.2018 välisenä aikana ja sata pistettä kerättyään, pelaaja ilmoittaa pisteet www.ladygolf.fi -sivuston kautta. Halutessaan pelaaja voi ilmoittaa pelaamansa sata pistettä useamman kerran kesän aikana.

100 pistettä -kisaan tuloksen lähettäneiden kesken suoritetaan neljä palkintoarvontaa, kesä-, heinä-, elo- ja lokakuussa aina kuukauden 5. päivän jälkeisellä viikolla edellisen kuukauden aikana lähetettyjen tulosten kesken. 1.8.-30.9.2018 tulokset otetaan mukaan viimeiseen arvontaan.

HALUATKO LISÄTIETOJA?

Tiina Karjalainen
ladykapteeni
p. 040 5946421