NSG:n naiset kisailivat heinäkuun alussa

NSG:n naiset kisailivat heinäkuun alussa

Anna Golf Tour 2017

Tänä vuonna Anna Golf Tourin pohjoisen osakilpailu pelattiin sunnuntaina 2.7.2017 Kokkolan golfkentällä. Seuramme naiset Mervi Pudas ja Sirkka Taanila lähtivät tavoittelemaan palkintomatkaa Espanjan lämpöön. Päivän voittajaksi pelasi ja matkan itselleen lunasti Oulun golfkerhon Päivi Jaakkola. Onnittelut Päiville!

Kisa oli kaikin puolin hyvin järjestelty tarjoiluineen ja Giveaway-pöydästä kumppaneiden tarjoamat tuotteet varustivat mukavasti kilpailupäivää.

Lisää kisatunnelmia ja tulokset löydät http://annagolf.fi/paivi-jaakkola-paras-kokkolan-osakilpailussa/ ja kuvagalleriaa päivästä http://annagolf.fi/kokkola-golf-2-7-2017/

Sankivaara Ladies Open

Perinteinen Sankivaara Ladies Open pelattiin Oulussa sunnuntaina 2.7.2017. Kilpailu käytiin upeassa säässä erinomaisessa kunnossa olevalla Sangin kentällä. Kisasarjoja oli kaksi, lyöntipeli hp ja pistebogey hcp.

Kisaan osallistui yhteensä 28 naista, mukana myös seuramme ladykapteeni Tiina Karjalainen. Tulostaso oli molemmissa sarjoissa  kova, ja Tiina onnistui saavuttamaan pistebogeysarjan 3. sijan tuloksella 36 pistettä.

Kilpailun tulokset löytyvät osoitteesta https://ogk.nexgolf.fi/ogk/tournaments.nxg?r=1211

Kaunis kiitos Oulun Golfkerhon naisille mukavasta kisasta!

Tulevia naisten kisoja:

Su 23.7. Sähäkkä Ladies Open, Nivala
Su 6.8. Naisten viiden seuran ottelu, Raahe La 12.8. Pirilö Ladies Open, Pietarsaari