NSG:n seuraillan analyysi 10.1.2018

NSG:n seuraillan analyysi 10.1.2018

NSG:llä pidettiin su 10.1.2018 seurailta liittyen kausien 2016 ja 2017 aikana tehtyyn jäsen- ja vieraspelaaja tyytyväisyyskyselyyn (Pelaaja Ensin). 
Seurakehittäjä Aarni Nordqvist tuli tilaisuuteen analysoimaan tuloksia ja tästä linkistä pääset Aarnin raporttiin: NSG:n Pelaaja Ensin -kysely analyysi 10-1-2018
Siniset kommentit Aarnin huomioita.

Palaute oli erittäin positiivista ja kiitokset kaikille vastaajille.
Kyselyn tuloksia on analysoitu johtokunnissa toimintamme kehittämiseksi ja palautetta hyödynnetään tulevien kausien toimenpiteissä, joita toteutumme  resurssien puitteissa!
Viime kauden osalta karheikkojen kuntoon (uusi raffikone) sekä kahviotarjontaan (mm. keittolounas) panostettiin enemmän, mikä näkyi hyvänä positiivisena kehityksenä.
Myös bunkkereita kunnostettiin talkoovoimin syksyllä, milloin niihin saatiin parannusta ja työtä bunkkereiden eteen jatketaan myös tulevana kautena (hiekan seulontaa)
Harjoittelualuiden osalta ruohorangen kuntoa haittaisi viime kaudella huono talvi sekä kylmä alkukausi. Rangella ei ole kastelua, niin sitä ei saatu kuntoon alkukaudesta ollenkaan. Syksyllä range suljettiin aikaisemmin kylvöjen takia, jotta se olisi paremmassa heinässä keväällä 2018. Tänä vuonna vaikuttaisi olevan pitkästä aikaa kunnon talvi, mikä edesauttaa ruohopinnan säilymistä hyvänä talven yli.

Ensi kaudelle on myös suunnitelmissa kannonpoistoa sekä ainakin lisää teranssikalusteita.
Kevätkaudella tarkentuu vielä tarkemmat investointisuunnitelmat ja niiden ajankohdat.

 

Kyselyyn vastanneiden arvontojen voittajat julkistettiin jo syksyllä, mutta tässä vielä lista uudelleen.
Palkinnot: 1kpl greenfee 2018 tai 2kpl keittolounas ja palkinnot klubilla keväällä kauden alkaessa. Voittajille on ilmoitettu sähköpostitse lokakuussa 2017.

Vieraspelaajat: Marjo Alatalo, Matti Saikkonen, Marja-Liisa Kumpuvaara, Unto Kananen
Jäsenet: Olli Pekkala, Eeva Mäki, Raimo Mäkikallio, Jouko Sarkkinen

-Mika Takanen/NSG