NSG:n vuoden golffari 2020 Jussi Mähönen, Golfteko: ”Kahvion tytöt”

NSG:n vuoden golffari 2020 Jussi Mähönen, Golfteko: ”Kahvion tytöt”

Syyskokousten 25.11. yhteydessä palkittiin perinteiseen tapaan Vuoden Golffari. 
Tänä vuonna johtokunta päätti jakaa palkinnon Jussi Mähöselle

Pitkäaikainen kisamenestyjä Jussi Mähönen palkittiin tänä vuonna Vuoden Golffariksi.
Jussi on ollut NSG:n toiminnassa jo pitkään, kun hän aikaisemmin toimi golfopettajana ja tänä kesänä tunteja kertyi kentänhoitajana, jossa työnjälki oli myös kiitettävää.

Jussi ei töiden jälkeen paljon harjoittelualueita kuluttanut saatika harkkakierroksia pelannut, mutta aina numerolappu rinnassaan hän oli korkealla lyöntipelituloksissa.
Kauden kruununa Jussi voitti lyöntipelin seuranmestaruuden ja saavutti tittelin ensimmäisenä pelaajana NSG:n historiassa kolmannen kerran!

Ja parin viime vuoden tapaan palkitsimme myös Vuoden Golfteko -palkinnon.
Kriteetit tähän on sopivan häilyvät, mutta muistopalkintojen on tarkoitus esimerkiksi huomioida hienoja tekoja golfyhteisömme eteen. 

Vuoden Golfteko 2020:
Kahvion tytöt
Kahvio/caddiemaster -porukka on jo useita vuosia tehnyt loistavaa työtä asiakaspalvelussa ja varsinkin tänä vuonna alati muuttuvan ympäristön ja haasteiden takia palvelualttius ja iloisuus oli loistavaa, luoden näin mukavan leppoisaa ja kotoisaa tunnelmaa.
NSG on menestynyt myös tämän porukan ansiosta valtakunnallisessa vertailussakin Pelaaja Ensin -kyselyssä niin vieraspelaajien kuin omienkin rankingissa.
Kiitos Jenni, Sonja, Siiri, Tarja, Tia-Maria ja Iida ja palkinnon heistä oli pokkaamassa kokoustarjoiluista vastannut Tarja Vähäaho.

Onnittelut palkituille!

-Mika/NSG