NSG:n vuoden golffari Antti Viljamaa, Golfteot 2020: Antti Viljmaa 68 kierros sekä ”aamugolffarit”

NSG:n vuoden golffari Antti Viljamaa, Golfteot 2020: Antti Viljmaa 68 kierros sekä ”aamugolffarit”

Syyskokousten yhteydessä palkittiin periteiseen tapaan Vuoden Golffari. 
Tänä vuonna johtokunta päätti jakaa palkinnon Antti Viljamaalle.

Antti Viljamaa on ollut seuramme pelaaja vuoden 2015 lähtien ja vaikka pelihistoriaa on vain viisi kautta, niin tasoituskehitys on ollut huimaa (hcp 5,0)  ja hän on tuttu näky palkintopallilla kilpailuissa jo usean vuoden ajan. 
Tänä vuonna hän voitti muunmuassa toisen kerran peräkkäin reikäpelin seuramestaruuden ja mutta kauden ja peliuran kohokohtana oli hänelle itselleenkin varmasti syyskuinen harjoituskierros 68 lyöntiä keltasilta pelattuna, jossa ns. kaikki loksahti kohdalleen. Neljä alle tuloksen hän pelasi yhden eaglen ja neljän birdien turvin. Tämä kierros palkittiin myös syyskokouksissa yhtenä vuoden golftekona 2020!
Antista puhuttiin seurassa jo hänen aloittaessa, että kuinka lahjakas hän on ja vaikka hän liikunnallisena sitäkin varmasti on niin ensimmäisen kauden tasoituspudotus 54->11,8 oli myös aktiivisen harjoittelun tulosta. Antti oli minulle tuttu näky aamuisin kun hän kävi ennen töihin lähtöä monesti aamurangella.
Antti on myös tyylikäs ja esimerkillinen pelaaja kaikilla osa-alueilla meille kaikille, joten kiitos siitä ja Paljon Onnea!

Viime vuotiseen tapaan palkitsimme myös Vuoden Golfteko -palkinnot. Kriteetit tähän on sopivan häilyvät, mutta muistopalkintojen on tarkoitus esimerkiksi huomioida hienoja tekoja golfyhteisömme eteen. 

Vuoden Golfteko 2019:
Antti Viljamaa golfkierros 68 lyöntiä (-4)
Antin mahtava harkkakierros keltaisilta sisälsi yhden eaglen, neljä bidrietä ja kaksi bogeytä par tulosten lisäksi. Kaikki reiät oli myös pelattu kuppiin asti, että annettuja ei ollut joukossa.

Vuoden Golfteko 2019
Aamugolffarit
Erityisesti tänä vuonna on varauskalenteria seuranneet varmaan huomanneet aamugolffarien porukan, joka käy terveysliikuntamielessä heittämässä aamuisin vähintään ysin ja kierroksen aikana ei pidetä kiirettä. Hyvin ehditään korjaamaan alastulojälkiä muidenkin jäljiltä sekä istutaan rauhassa penkille kuuntelemaan linnun laulua. Kaikki nämä aamugolffareiden ydinporukan pelaajat saivat yli sata ajanvarausmerkintää, joten säännöllisyyttä myös on ollut. Ydin porukan muodosti pelaajat Heikki Kanerva, Tarmo Vuolteenaho, Esa Ojakangas sekä Tauno Susimaa. Heidän omien sanojensa mukaan aamupeleihin on mukavan lisämausteensa tuonut kahvin pelit reikäpelinä, jossa tasattuja reikiä ei lasketa mukaan.

Onnittelut palkituille!

-Mika/NSG