Pelaaja Ensin -tyytyväisyyskysely

Pelaaja Ensin -tyytyväisyyskysely

Hyvät pelaajat,

Pyrkimyksenämme on jatkuvasti kehittää NSG:tä ja  siksi olemme pelaajiemme edun vuoksi päättäneet jatkaa yhteistyötä  yhteistyön Suomen Golfliiton ja heidän projektikumppaninsa Players1st kanssa.

”Pelaaja Ensin” –tyytyväisyyskysely antaa meille mahdollisuuden hyödyntää kokemuksianne golfyhteisössämme ja seurata kehitystämme.

Haluamme tässä yhteydessä kiittää lämpimästi kaikkia viime vuonna kyselyyn osallistuneita vastauksistaan. Tuloksista nousi esiin mm. seuraavia asioita: Opasteet, karheikkojen ja hiekkaesteiden kunto, kahvion tuotevalikoima . Näiden pohjalta olemme tehneet seuraavia toimenpiteitä: Uusi karheikkoleikkuri on tullut ja keittolounausta on tarjolla. Lisäksi opasteita sekä väylän etäisyysmerkintöjä parannetaan lähiviikkoina. 

Haluamme edelleen parantaa tietämystämme niistä olosuhteista ja tekijöistä, jotka vaikuttavat pelaajiemme kokemuksiin sekä nähdä mihin suuntaan asiakaskokemuksenne on kehittynyt. Tämä tieto antaa meille ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää golfyhteisöämme sellaiseksi, että sinä pelaajana olet etusijalla ja saat parhaan mahdollisen kokemuksen. 

Kyselyn teknisestä toteutuksesta vastaa Golfliiton projektikumppani, tanskalainen Raw Milk.

Vastaukset käsitellään anonyymeinä eikä jäsentietoja käytetä muuhun kuin kyselyn toteuttamiseen ja toiminnan kehittämiseen eikä niitä anneta eteenpäin muille osapuolille.

Tulette saamaan tämän vuoden aikana kyselykutsun sähköpostiinne, johon lämpimästi toivomme vastaavanne. Kukin täysi-ikäinen jäsen tulee saamaan yhden kyselykutsun kauden aikana.
Ensimmäiset kyselykutsut lähetetään toukokuun 30. päivä.
Muistakaa siis tarkistaa, että sähköpostiosoitteenne on oikein nexgolfissa.

Ystävällisin terveisin,
Nivalan Seudun Golf ry / Kalajokilaakson Hopeagolf Oy