Pidetään paikat siistinä ja asiaa ajanvarauksesta

Pidetään paikat siistinä ja asiaa ajanvarauksesta

Pidetään paikat siistinä ja asiaa ajanvarauksesta

Näin alkukaudesta muutama asia, joista haluamme muistuttaa.

Kentästä huolehtiminen
Ensinnäkin paikataan lyönti- ja alastulojäljet huolellisesti sekä tasoitetaan hiekkaeste käytön jälkeen.

Roskia emme luontoon kaipaa, joten kaikki roskat, nikotiinituotteet yms. laitetaan roska-astioihimme, joita löytyy jokaiselta lyöntipaikalta!

Ajanvarauskäytännöistä
Meillä on myös uusia caddiemastereita, jotka ei vielä kaikkia tunnista, niin muistetaan käydä sisällä oma lähtönsä kuittaamassa.
Samalla voit tiedustella tai nähdä info-tv:stä onko lähtöösi tullut muita pelaajia kun monet saattavat haluta lähteä seuraasi yksin pelaamisen suhteen.

Toki kausikortilliset voi vahvistaa itse oman lähtönsä nsg.nexgolf.fi tai nexgolf mobiilisovelluksella 180min ennen lähtöaikaa, kun taas greenfeellä tai pelilipulla pelaava kuitataan caddiemasterin toimesta maksukäytännön jälkeen.
Vahvistamiskäytäntö voimassa siksi, että varmasti tiedetään todelliset lähtöajat kun varaus on saatettu tehdä useita päiviä etukäteen sekä ns. no show -tapaukset ovat turhaan lähtöaikoja viemästä. Lisäksi jos esimerkiksi ukkonen iskee kentällä, niin on tärkeää tietää ketä kaikkia kentällä on pelaajien turvallisuuden suhteen.

Lisäksi muistutus, että kaikki jäsenemmehän pääsevät varaamaan aikoja 7vrk etukäteen nsg.nexgolf.fi tai nexgolf-mobiilisovelluksella nykyään kun nämä palvelut kuuluvat käytössämme olevaan versioon.
Ja jos mahdollista, niin varauksen yhteydessä kysytään 9 vai 18reiän kierros, niin tilastoinnin, hinnoittelun ja aukioloaikojen optimoimiseksi arvostamme, jos muistat sen merkitä tai kertoa sisällä.

-NSG henkilökunta