Pieni pallo, iso ilo!

Pieni pallo, iso ilo!

NIVALAN SEUDUN GOLF ON MUKANA GOLFLEHDEN KANSALLISESSA GOLFVIIKOSSA

Golfviikon teemana on ”Rohkaise kaverisi mukaan kokeilemaan golfia”.
NSG järjestää seuraavanlaista ohjelmaa viikon aikana ja toivoo jäsenistön aktivoitumaan tuomaan kavereitaan tutustumaan kentälle!

AVOIMET OVET
Ohjattua tutustumista rangella, lähipelialueella
Ma 3.6 ja ti 4.6        klo 17-19          JUNIORIT
Ke 5.6                     klo 18-20           LADYT
To 6.6. ja Pe 7.6.    klo 18-20           KAIKILLE AVOIN

Su 8.6   NAISTEN SUNNUNTAI, jolloin teemana on väri pinkki

Lisäksi viikonaikana
Jäsenet voivat tuoda tutustumiskierrokselle (max 2hlö + jäsen/lähtöryhmä) ystäviään golfkentälle. Tutustuja voi olla myös jo greencardin omaava jäsenmaksua maksamaton henkilö. Tutustumiskierroksia voi pelata arkisin ennen klo 15 ja 18 jälkeen sekä viikonloppuisin klo 13 jälkeen. Tutustumiskierroksen hinta on 10€/hlö, sisältäen 1 kpl poletin ja pari mailaa.  Tutustumiskierrosten määrää ei ole rajoitettu viikon aikana.

Kaikkien tutustumiskierroksia pelanneiden kesken arvotaan viikon päätteeksi aloituspaketti 1, mikä sisältää alkeiskurssin, greencard –kokeen sekä jäsenyyden ja pelikausimaksun 2013. (Arvo 435€).
Lisäksi kaikkien uusia tutustujia viikon aikana tuoneiden jäsenten kesken arvotaan yllätyspalkintoja.

Alla tietoa golfista ja golffareista

GOLF – ISO ILO KAIKILLE
145 000 harrastajaa ei voi olla väärässä: golf on hauska harrastus. Laji sopii kaikille ikään, sukupuoleen tai kuntoon katsomatta. Suomen Golfliittoon kuuluu yli 130 jäsenseuraa ympäri Suomen, joten golfiin on helppo tutustua. Tartu siis rohkeasti pieneen palloon ja liity iloiseen joukkoon.

Ole rohkea ja kokeile golfia. Kansallisen golfviikon aikana pääset helposti tutustumaan lajiin omassa lähiseurassasi. Tule yksin, kaverin kanssa tai isommalla porukalla ja ota pienestä pallosta iso ilo irti.

GOLFARIT ELÄVÄT PIDEMPÄÄN.
Ruotsin Karoliinisen instituutin tutkimuksissa todettiin golfareiden kuolleisuuden olevan 40% muuta väestöä alhaisempi, minkä laskettiin vastaavan viiden vuoden pidennystä eliniässä. Golf on monipuolinen liikuntamuoto, joka pitkäkestoisena polttaa tehokkaasti rasvaa ja pitää yllä lihaskuntoa. Esimerkiksi selän lihasten kunnon on todettu aktiiviharrastajalla parantuvan kauden aikana. UKK-instituutin tutkimusten perusteella golfari kuluttaa kierroksella keskimäärin 1200–1700 kilokaloria. Lisäksi pelitilanteet tarjoavat oivallista aivojumppaa.

TOTTA & TARUA GOLFISTA
Golf on intohimoinen harrastus, johon liittyy monia myyttejä. Ihan kaikki ei kuitenkaan ole totta, mitä lajista kuulee.

GOLF VIE KAIKEN AJAN?
Puolikkaan kierroksen pelaaminen tai harjoittelualueella lyöminen ei vie sen enempää aikaa kuin vaikka leffassa käynti. Lajista voi ihan hyvin nauttia, vaikka siihen ei uhraisi kaikkea vapaa-aikaansa.

GOLF ON KALLIS JA ELITISTINEN HARRASTUS?
Golfin pariin pääsee maltillisilla kustannuksilla. Laina- ja vuokramailoilla pääsee alkuun ja käytettyjä välineitä kaupataan runsaasti. Pelaamaan pääsee maksamalla kierroksesta kertamaksun. Erilaisia kenttiä ja pelaajia on niin paljon, että jokainen löytää oman paikkansa ja mieluisimmat pelikaverit.

PITÄÄ OLLA HYVÄ PELAAJA, ENNEN KUIN USKALTAA MENNÄ KENTÄLLE?
Ehdottomasti tarua. Kun turvallisuusasiat ja peruslyönnit ovat hallussa, jokaisella on oikeus lähteä pitämään hauskaa kentälle.Tutustu aloittelijan polkuun osoitteessa
golf.fi/aloitagolf

KUN TULET ENSIMMÄISTÄ KERTAA GOLFKENTÄLLE…
Golfin pariin on helppo tulla. Jos tulet autolla, laita auto parkkiin ja suuntaa opasteita seuraten caddiemasterin juttusille. Caddiemaster on golfkentän asiakaspalvelija, joka auttaa ja neuvoo, joten voit huoletta kertoa olevasi kentällä ensimmäistä kertaa ja kysyä miten pääset alkuun. Caddiemaster opastaa mistä voit vuokrata mailat, miten saat harjoituspallot ja missä pääset lyömään. Jokaisella golfkentällä on tarjolla myös peli- ja lyöntiopetusta. Yksi hyvä tapa on varata paikka alkeisopetusryhmään, mutta jos haluat ensin testata ohjatusti onko laji sinua varten, voit pyytää apua kentän opetuksesta vastaavalta prolta. Caddiemasterilta voit kysyä sattuuko pro olemaan paikalla ja vapaana. Suositeltavaa on kuitenkin varata aika etukäteen tai paikan päältä caddiemasterilta. Kenttien yhteystiedot löytyvät http://www.golf.fi/

Älä turhaan jännitä, millaiset kengät pitää olla tai kannatko bägiä oikein päin. Golfiin pääsee parhaiten kiinni, kun ei turhaan purista mailaa. Muista että jokainen kentällä on joskus lyönyt ensimmäisen lyöntinsä.

Golfin pariin on helppo tulla. Jos tulet autolla, laita auto parkkiin ja suuntaa opasteita seuraten caddiemasterin juttusille. Caddiemaster on golfkentän asiakaspalvelija, joka auttaa ja neuvoo, joten voit huoletta kertoa olevasi kentällä ensimmäistä kertaa ja kysyä miten pääset alkuun. Caddiemaster opastaa mistä voit vuokrata mailat, miten saat harjoituspallot ja missä pääset lyömään. Jokaisella golfkentällä on tarjolla myös peli- ja lyöntiopetusta. Yksi hyvä tapa on varata paikka alkeisopetusryhmään, mutta jos haluat ensin testata ohjatusti onko laji sinua varten, voit pyytää apua kentän opetuksesta vastaavalta prolta.