Puheenjohtaja mietteitä

Puheenjohtaja mietteitä

Puheenjohtajan mietteitä

Kaudesta alkaa olla jo puolet takanapäin. Kausi alkoi jo pääsiäisenä ja kierrosmäärien suhteen ollaan aika lailla aikaisempien vuosien vauhdissa. Säät ovat suosineet pelaamista ja kenttä on loistokunnossa.

Alkeiskurssilla on käynyt hyvin väkeä ja green cardin on suorittanut jo 50 tulevaa golfin harrastajaa. Loppukesästä ja syksyllä alkaa vielä uusia kursseja, joten hyvin ehtii vielä! Syksy on hyvä aika aloittaa golfharrastus. Voi makustella miltä laji tuntuu ja seuraavana keväänä sitten alusta lähtien mukaan hyvän harrastuksen pariin.

Kilpailutoimintaa uudistettiin tälle kesää siten, että yksilökilpailuja ja parikisoja on nyt ollut tasaisemmin. Tämä on toiminut ja kisoissa on ollut pelaajia runsaasti. Loppukaudella on tulossa seuran mestaruuskilpailujen lisäksi monia mielenkiintoisia kisoja.

Toteutamme myös tänä vuona Pelaaja Ensin –Kyselyn. Kyselyyn kannattaa vastata ja tulokset julkaisemme kauden päätteeksi. Tarkoituksemme on kehittää ja uudistaa seuran toimintaa. Mielellään kuulisimme jäsenistön mielipiteitä asiassa. Mitä uudistuksia haluaisitte seuran toimintaan ja olisiko kentän suhteen kehittämistarpeita yms. Palautetta voi antaa sähköpostilla puheenjohtaja(ät)nivalanseudungolf.fi tai toiminnanjohtaja(ät)nivalanseudungolf.fi

Minun golfharrastus alkoi vuonna 2010 vaimon innoittamana, kun kävimme alkeiskurssin Nivalassa. Siitä lähtien olemme lajia harrastaneet ja saaneet omia lapsiakin innostumaan golfista. Rehellisesti on tunnustettava, että golfkärpänen on päässyt puraseen.

Olen ollut seuran johtokunnassa useamman vuoden ja saanut seurata läheltä golfyhteisön toimintaa. Syyskokous valitsi minut uudeksi puheenjohtajaksi Markku Pietikäisen jäätyä sivuun puheenjohtajan tehtävistä. Parhaimmat kiitokset Markulle hyvästä ja ansiokkaasta toiminnasta joka toki jatkuu johtokunnan jäsenenä sekä senioritoimikunnan puheenjohtajana.

Markku Laitila