Puheenjohtajan alkukauden kuulumiset

Puheenjohtajan alkukauden kuulumiset

Hyvät golf-ystävät

Kesä on päässyt jo pitkälle. Tämä alku kesä on näyttänyt monenlaiset kasvot, on ollut helteitä ja kylmiä sateita. Kierroksia näyttää kertyvän mukavasti, joka kertoo pelaajien aktiivisuudesta. Hyvä niin.

Oma pelaamiseni on jäänyt vähiin, omia valintojaan siitä on syyttäminen. Olen aloittelemassa talon korjailua sieltä ja täältä. Aikataulut ja työjärjestykset muuttuvat tilanteen mukaan. Ehdi siinä sitten vielä kentälle. Syyskuun alusta lähtien olen sitten virallisesti eläkeläinen, joten toivossa aktiivisemmasta pelaamisesta eletään.                                                                    

Seniorit kävivät tänään Kalajoella, lopulliset tulokset reissulta puuttuvat vielä, mutta kirittävää jäi seuraaviin neljään kilpailuun.

Kotikentältä sen sijaan kuului mukavia, pro Jussi osoittaa osaamistaan kentällä. Onnittelut tämän päivän suorituksen johdosta.

Seuran puolella keskitytään kesän aikana palvelemaan golffareita mahdollisimman hyvin, katsotaan siten tuloksia syksymmällä. Pelaajien saama hyvä kokemus kentällä ja klubilla vahvistaa mahdollisuutta ylläpitää pitkällä tähtäimellä mahdollisuuden pelata omalla kentällä.

Liittotasolla on menossa sääntöjen uudistusprosessi, josta löytyy tietoja liiton sivuilta. Samaan aikaan ollaan jalkauttamassa laadittua liiton uutta strategiaa.

Hyvää kesän jatkoa ja onnistumisen kokemuksia kaikille.

puheenjohtaja
Markku Pietikäinen