Puheenjohtajan kuulumiset

Puheenjohtajan kuulumiset

Hyvät golf-ystävät

Kesä on hyvällä alulla. Kenttä on kuntoutumassa hyvää vauhtia hyvään kesäkuntoon. Kenttähenkilöstö on tehnyt hyvää työtä, huolimatta merkittävistä vaikeuksista saada työvoimaa. Kiitos Terolle ja Timolle, he ovat tehneet hyvää työtä ja pitkää päivää.

Kierrosten määrä on hyvässä vauhdissa, joten on lupa odottaa tässä vaiheessa kesää kohtuullista tulosta myös taloudellisesti. Loppukesän säät luonnollisesti vaikuttavat paljon, joten odotetaan ja toivotaan hyvää kesäsäätä, sopivasti sadetta ja paljon aurinkoa.

Joudun taas muistuttamaan arvoisia pelaajia kentän hoidosta. Tämän päivän kierroksella oli luvattoman paljon paikkaamattomia lyöntijälkiä, joissa turve oli vielä selvästi näkyvillä ja lähellä. Tällainen on jo välinpitämättömyyttä, vai onko se tietämättömyyttä? Kentän ylläpito on meidän kaikkien pelaajien yhteinen tehtävä ja vastuu.

Seuran joukkue oli menestynyt hyvin neljän seuran vuosittaisessa seuraottelussa Raahessa. Ennätystuloksella, kuulin. Onnittelut voitosta ja onnistuneista suorituksista. Tästä on hyvä jatkaa. Seniorit ovat kolmantena viiden seuran turneella ensimmäisen osakilpailun jälkeen, erot ovat pienet, joten siltäkin suunnalta on lupa odottaa hyvää.

Hyvää kesän jatkoa ja onnistumisen kokemuksia kaikille.

puheenjohtaja
Markku Pietikäinen