Senioreiden alueellisia kisoja Pohjois-Suomessa

Senioreiden alueellisia kisoja Pohjois-Suomessa

Hyvä Seniori

Tulevan kauden kilpailutapahtumista Pohjois-Suomen alueella:

ALUETOURIN  Pohjois-Suomen osakilpailuja on totuttuun tapaan kolme; 14.6. Kalajoella, 10.7. Siikajoella ja 2.8. Paltamossa. Kilpailut järjestetään jokseenkin samalla kaavalla kuin aikaisempinakin vuosina. ON kuitenkin KAKSI MERKITTÄVÄÄ MUUTOSTA:

Lopulliset tulokset ja siten finaaliin selviytyjät ratkaistaan KOLMEN OSAKILPAILUN TULOSTEN PERUSTEELLA.

Toinen merkittävä muutos: Kaikkiin osakilpiluihin ilmoittaudutaan GOLFBOXIN kautta. Eli käytössä sama järjestelmä kuin muissakin valtakunnallisissa sennukilpailuissa. Löytyy; suomengolfseniorit.fi.

UUTUUS: Jo pitemmän ajan on Pohjois-Suomen senioreiden puolelta toivottu saada tänne oma touria – vastaavaa kuin ovat, lähinnä etelässä pelattavat. Nyt sellainen oma tour toteutuu tulevana pelikautena SGS:n senioreille. Kilpailuja on kolme; 19.6. Paltamo, 22.7. Oulu, Sankivaara ja 11.8. Tahko, Nilsiä. Kilpailu käydään scratchinä. Osallistujan tasoitus tulee olla 1. osakilpailun päivänä 20.0 tai pienempi. Sarjoja on 3 miehille ( M 50, 60 ja 70) ja yksi naisille ( N 50). Finaaliin Vanajalinnan Golfiin H-linnaan voittajat pääsevät KAHDEN osakilpailun tulosten perusteella. Kuitenkin jokainen osakilpailu on omansa palkintoineen.

Tästäkin tourista löytyy lisätietoa, mm. säännöista ja ilmoittautumisesta,  SGS:n nettisivuilta sekä alla olevasta linkistä
Infoa SGS_n kilpailuista

terveisin
Markku