Senioreiden syystalkoista

Senioreiden syystalkoista

Hei

NSG:n ”eläkeseniorit” ovat (naapuriseurojen tavoin) päättäneet kuluvan syksyn aikana järjestää muutamia talkoopäiviä. Tarkoituksena on kenttää reunustavien metsäalueiden siistiminen puistomaiseen suuntaan tavoitteena sekä ”silmänruuan” lisääminen, että myös pelattavuuden parantaminen. Päivittäinen talkooaika on 3-4 tuntia, jolloin toiminta ei käy liian sitovaksi ja ehkäpä myöskään liian rasittavaksi. Varsinaisen toiminnan lisäksi talkoopäivien toivotaan olevan myös mieluinen sosiaalinen tapahtuma, jossa mukavassa seurassa, ehkäpä vähän ”huultakin heittäen” vietetään syyspäivää.

Ensimmäinen talkoopäivä on ensi viikon keskiviikko 5.11. alkaen klo 9.00. Varusteena maastokelpoinen pukeutuminen ja raivaustoimintaan sopiva työkalu, mikäli sellaisen omistaa. Työkalujen puuttuminen ei ole este osallistumiselle, koska seuralla niitä on, ja tarvetta on myös tavalliselle ”käsityölle”.

Talkoopäivät eivät ole tarkoitettu vain miespuolisille eläkesenioreille, vaan kaikki muutkin ”kynnelle kykenevät”, joilla on halu ja mahdollisuus osallistua meille niin tärkeän kentän kunnostamisen, ovat tervetulleita. Seuraavasta talkoopäivästä sovitaan ensi viikon talkoopäivän yhteydessä ja siitä tiedotetaan erikseen.

Lämpimästi tervetuloa

Kauko
senioritmk:n pj.