Sirkka Taanila vuoden golffari 2015

Sirkka Taanila vuoden golffari 2015

Sirkka Taanila palkittiin NSG:n syyskokouksen yhteydessä vuoden golffarina!

Sirkka on jo vuosia ollut aktiivinen pelaaja usean vuoden ajan kentällämme ja hänet on voinut bongata kentältä niin kilpailuista, ladyjen toiminnasta kuin ihan vaan pelailemasta. Iloinen ja sosiaalinen Sirkka on jo vuosien ajan kuulunut parhaisiin naispelaajimme ja menestystä on tullut jo useana vuonna.  Tämän vuoden meriitteihin kuuluu ehdottomasti   naisten tasoituksettomassa lyöntipelissä seuranmestaruus sekä uutena pelattu naisten reikäpelimestaruus.  Lisäksi Sirkka osallistui aktiivisesti myös seuraotteluihin (ladyt, seniorit sekä yleinen), joissa hän oli henkilökohtaisella menestymisellään usein kantavia voimia myös NSG:n joukkueille. 

Sirkka mainitsi seuranmestaruus -palkintopuheessaan, että Jussin opetuksesta on ollut tänä vuonna apua ja sen myötä innostus peliin on pysynyt hyvällä tasolla. Erityisesti naisten keskinäiset ”reikäpeliväännöt” olivat olleet Sirkan mieleen ja pelikauden kokonaisonnistumisesta kertoo sekin, että tasoituskin tippui kauden aikana parilla lyönnillä (17,2 -> 15,5).
Sirkka toivoi myös, että uudetkin naiset uskaltautuisivat mukaan lady- ja kilpailutoimintaan, koska sieltä voi löytää kavereita pelikentille ja niiden ulkopuolellekkin. 

Sirkka oli ikävä kyllä estynyt pääsemään syyskokouksen palkitsemistilaisuuteen ja näin ollen joudumme tyytymään arkistokuvaan. Päällekkäisyyden perusteena oli kuitenkin golfloma miehensä Hanskin ja muutaman muun matkassa Espanjassa, joten on vaikea keksiä golffarille parempaa poissaolon syytä 🙂

Onnittelut Sirkalle!

Sirkka mestis