Syksyn Pelaaja Ensin -tyytyväisyyskysely käynnissä

Syksyn Pelaaja Ensin -tyytyväisyyskysely käynnissä

Hyvät pelaajat,

Viimeinen jäsenille suunnattu Pelaaja Ensin -jäsentyytyväisyys kysely on menossa paraikaa, jolloin viimeinen kolmasosa jäsenistä saa tai on jo saanut kyselykutsun sähköpostiinsa.
Kaksi kolmasosaa jäsenistä on jo saanutkin kyselyn touko- tai heinäkuussa ja iso kiitos vastanneille.
Myös tänä vuonna jäseneksi liittyneille on oma kyselynsä tullut tai piakoin tulossa, joten toivottavasti mahdollisimman moni ehtii siihenkin vastaamaan.
Laitan tulosyhteenvetoa sitten luettavaksi, kun tulokset valmistuu.

Pyrkimyksenämme on jatkuvasti kehittää 20 vuotiasta kenttäämme/toimintaamme.
Siksi olemme pelaajiemme edun vuoksi päättäneet jatkaa yhteistyötä Suomen Golfliiton ja heidän projektikumppaninsa Players1st kanssa.

”Pelaaja Ensin” –tyytyväisyyskysely antaa meille mahdollisuuden hyödyntää kokemuksianne golfyhteisössämme ja seurata kehitystämme.Haluamme edelleen parantaa tietämystämme niistä olosuhteista ja tekijöistä, jotka vaikuttavat pelaajiemme kokemuksiin.
Tämä tieto antaa meille ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää golfyhteisöämme sellaiseksi, että sinä pelaajana olet etusijalla ja saat parhaan mahdollisen kokemuksen.  Kyselyn teknisestä toteutuksesta vastaa Golfliiton projektikumppani, tanskalainen Players 1st.Vastauksenne käsitellään anonyymeinä eikä jäsentietojanne käytetä muuhun kuin kyselyn toteuttamiseen ja toiminnan kehittämiseen eikä niitä luovuteta muille osapuolille.
Tulette siis saamaan kauden aikana kyselykutsun sähköpostiinne, johon toivomme lämpimästi vastaavanne.
Kukin täysi-ikäinen jäsen tulee saamaan yhden kyselykutsun kauden aikana. 

Ystävällisin terveisin, Mika Takanen

Nivalan Seudun Golf ry & Kalajokilaakson Hopeagolf Oy