Syyskokouksien päätöksiä 25.11.2020

Syyskokouksien päätöksiä 25.11.2020

Keskiviikkona 25.11.2020  pidettiin ennen uusia rajoituksia Kalajokilaakson Hopeagolf Oy:n ja Nivalan Seudun Golf ry:n sääntömääräiset syyskokoukset klubilla.
Alla yhteenvetona käsitellyt asiat

NIVALAN SEUDUN GOLF RY

Vahvistettiin kauden 2021 jäsen-, liittymä- ja pelikausimaksu, jotka säilyvät ennallaan.
Jäsenmaksut kaudelle 2021 : Aikuinen 95,-, juniorit 30,- (-03 ja myöh. synt.)
*Jäsenmaksujen massalaskutus lähtee tammikuussa 2021
Liittymämaksua ei edelleenkään peritä.
Pelikausimaksuksi vahvistettiin 610,- aikuiselta.
Uusi johtokunta vahvistaa muun pelihinnaston järjestäytymiskokouksessaan vuodenvaiheen jälkeen ja pelipaketteja vähän pelaaville ja vasta-alkajille on myös luvassa.

Kokouksessa vahvistettiin kauden 2021 toimintasuunnitelma ja talousarvio.
Toimintasuunnitelman ja talousarvion periaatteena oli viime vuosien tapaan palvelutason ylläpitäminen kentän ja palveluiden osalta sekä uusien pelaajien hankkiminen ja vasta-aloittaneiden vähemmän pelanneiden aktivoiminen. Yhteistyötä kenttäyhtiön ja ajoratayhdistyksen kanssa jatketaan ja kassavirtaa parannetaan myynnin ja markkinoinnin kehittämistoimilla.
Proshopin valikoimaa parannettaan vastaamaan kysyntää ja kotisivuja päivitetään paremmin mobiilisoveltuvaksi.
Jäsenistö myös aktivoidaan kilpailutoiminnan organisointiin ja uusien pelaajien polkua aktiivipelaajaksi ja seuratoimintaan sitoutuneeksi kehitetään.

(Jäsenet voivat pyytää aineiston sähköpostitse mika.takanen(ät)nivalanseudungolf.fi).

Ensimmäisen kaksivuotiskautensa päättänyt johtokunnan puheenjohtaja Markku Laitila valittiin uudelle kaksivuotiskaudelle.

Johtokunnan erovuoroisina jäseninä oli Asla Ohtamaa ja Hannu Savukoski ja heidät molemmat valittiin uudelle kolmivuotiskaudelle.
Markku Pietikäinen oli pyytänyt eroa ennen aikaisesti johtokunnasta ja hänen tilalleen valittiin uutena Jenni Juola
Johtokunnan jäsenistä aina kaksi on erovuoroisena vuosittain.
Johtokunta 2021:  Asla Ohtamaa, Hannu Savukoski, Tiina Karjalainen, Sampsa Veteläinen, Juha-Pekka Salonurmi ja Jenni Juola
Johtokunnan sihteerinä toimii toiminnanjohtaja Mika Takanen.

Kokouksen välissä käytiin läpi tilastoja pelikaudelta sekä Pelaaja Ensin -tyyväisyyskyselyn palautteita.
Muilta osin pysyttiin valtakunnallisestikin korkealla tasolla, mutta kentänhoidolliset haasteet (erityisesti väylien kunto sekä alkukauden haasteet viheriöissä) näkyivät laskuna ja vaikka toimenpiteitä on toki tehty, mutta niitä jatketaan edelleen tulevalla kaudella ykkösprioriteetillä.
Kierrosmäärissä rikottiin myös historiallisesti 13000 raja ja uusia aktiivisia pelaajia saatiin kentälle hienosti reilu 50!

KALAJOKILAAKSON HOPEAGOLF OY
Hoitovastikemaksuun kokous päätti hallituksen esittämän korotuksen 20€ -> 530€/pelioikeus.
*Hoitovastikkeiden massalaskutus lähtee tammikuussa 2021

Kauden 2021 toimintasuunnitelma ja talousarvio vahvistettiin hallituksen esityksen mukaisesti.
Tärkeimmät kehityskohteet/investoinnit: Vuonna 2020 hankitun väyläleikkurin toinen maksuerä. Muilta osin kokous päätti hallituksen esityksen mukaisesti, että väylien kunto vaatii perusparannusta niin lannoitusten, hiekan sekä kylvöjen takia niin paljon, että mennään alkukauteen niiden ehdoilla ja muita isompia invenstointeja ei tehdä. Pieniä konehankintoja toki seurataan markkinoilta, jos löytyy meidän kukkarolle sopivia.

Kokouksessa oli myös käsittelyssä hallituksen yhtiöjärjestysmuutos, jonka kokous hyväksyi yksimielisesti esityksen mukaisesti ja se on nyt lähetetty PRH:lle hyväksyttäväksi.
Olennaisimmat muutokset yhtiöjärjestykseen:
Kokouskutsua ei laiteta enää lehteen vaan kutsu lähetetään osakkaille sähköpostitse tai postitse, jos ei ole sähköpostia.
Omien osakkeiden vastaanotto vastikkeetta: Yhtiö voi vastaanottaa maksimissaan 10 kpl vuosittain omia osakkeita vastikkeetta ja vuosittaisesta määrästä päättää hallitus.
Hallitus lähettää tästä osakkaille tarkemmat tiedot käytännöistä, kun uusi yhtiöjärjestys on voimassa.

(osakkaille on lähetetty kokousaineisto etukäteen sähköpostitse, jos et omaasi saanut niin pyydä sähköpostitse mika.takanen(ät)nivalanseudungolf.fi)

Entinen hallitus vahvistettiin jatkamaan tehtävässään vuodelle 2021
Hallituksen jäsenet ovat kaikki erovuoroisina vuosittain ja hallitus valitsee itse toimihenkilönsä keskuudestaan.
Hallitus 2021: Varsinaiset jäsenet: Mika Hosio, Hannu-Pekka Havisto, Tarmo Vuolteenaho, Timo Rönkkö, Sirpa Karstinen ja Markku Kiviniemi
Varajäsenet: Kari Heinonen ja Ari Impola. 

-Mika/NSG