Syyskokouksien päätöksiä

Syyskokouksien päätöksiä

Keskviikkona 6.11.2013 pidettiin Kalajokilaakson Hopeagolf Oy:n ja Nivalan Seudun Golf ry:n sääntömääräiset syyskokoukset klubilla. Alla yhteenvetona käsitellyt asiat

KALAJOKILAAKSON HOPEAGOLF OY

Hoitovastikemaksuun kaudelle 2014 tehtiin 5 euron korotus. Korotuksen perusteena: Yleinen kustannusten nousu. Hoitovastike kaudelle 2014 on 450,-.
Kauden 2014 toimintasuunnitelma ja talousarvio vahvistettiin.
(osakkaat voivat pyytää toimintasuunnitelman ja talousarvion sähköpostitse mika.takanen(ät)nivalanseudungolf.fi) 
Yhtiön hallitukseen ei tullut muutosesityksiä ja entinen hallitus vahvistettiin jatkamaan tehtävässään. Varsinaiset jäsenet: Mika Hosio, Hannu-Pekka Havisto, Tarmo Vuolteenaho, Timo Rönkkö ja Hannu Havisto Varajäsenet: Sirpa Karstinen ja Ari Impola. Hallitus valitsee itse keskuudestaan toimihenkilönsä.

NIVALAN SEUDUN GOLF RY
Vahvistettiin kauden 2014 jäsen-, liittymä- ja pelikausimaksu. Aikuisen jäsenmaksua päätettiin nostaa 3€, jonka perusteena on golfliiton aikomus nostaa jäsenmaksujaan aikuiselta 2€ ja junioreilta 1€. Jäsenmaksut kaudelle 2014 : Aikuinen 93,-, juniorit 30,- (-95 ja myöh. synt.) Liittymämaksua ei edelleenkään peritä. Pelikausimaksuksi vahvistettiin pysymään ennallaan eli se on  590,- aikuiselta Johtokunta vahvistaa aloittelijoiden, opiskelijoiden ja junioreiden pelikausimaksut sekä muun hinnaston tammikuussa 2014.

Vahvistettiin kauden 2014 toimintasuunnitelma ja talousarvio. – Toimintasuunnitelman ja talousarvion perusperiaatteena on ylläpitää nykyinen palvelutaso ja kasvattaa tulopohjaa tehostamalla myynti- ja markkinointityötä.  (Jäsenet voivat pyytää toimintasuunnitelman ja talousarvion sähköpostitse mika.takanen(ät)nivalanseudungolf.fi)

Johtokunnan puheenjohtajaksi valittiin jatkamaan uudelle kaksivuotiskaudelle Markku Pietikäinen Nivalasta. Markku kiitteli luottamuksesta ja kertoi työn olevan vasta alussa vaikka edistymistäkin on monilla osa-aluella saavutettu.
Johtokunnan erovuoroisina jäseninä oli Kirsti Kangas ja Jukka Rieskaniemi. Kirsti Kangas valittiin jatkamaan ja Jukan tilalle valittiin Markku Kiviniemi Nivalasta. Johtokunnan jäsenet ovat kolme vuoden välein erovuoroisena. Kiitokset Jukalle pitkäaikaisesta (9 vuotta) työskentelystä johtokunnassa NSG:n hyväksi.  Johtokunta 2014:  Sylvesteri Takanen, Harri Ilmonen, Martti Liuska, Markku Laitila, Kirsti Kangas ja Markku Kiviniemi.

Seuran vakituiset työntekijät: kenttämestari Tero Vähäaho ja toiminnanjohtaja Mika Takanen jatkavat toimissaan myös ensi kaudella toistaiseksi voimassa olevilla sopimuksilla. 

Kuvassa vasemmalta: Jatkamaan valittu puheenjohtaja Markku Pietikäinen, toiminnanjohtaja Mika Takanen, Vuoden Golffari Janne Vuolukka sekä NSG Tourin PB sarjan voittaja Aaro Vuolteenaho.