Tiedote NSG:n jäsenille sekä Kalajokilaakson Hopeagolf Oy:n osakkaille!

Tiedote NSG:n jäsenille sekä Kalajokilaakson Hopeagolf Oy:n osakkaille!

Kevätkokouksien (25.3..2020) ilmoitus ehdittiin jo lähettää ja tänään tiistaina oli tarkoitus laittaa ennakkoaineistot osakkaille ja jäsenille. Nyt kuitenkin on koronavirustilanne Suomessa pahentunut ja Suomen hallitus linjasi 16. maaliskuuta 2020 lisätoimenpiteitä koronavirustilanteen hoitamiseksi Suomessa.

Yksi hallituksen linjauksista on rajoittaa julkiset kokoontumiset kymmeneen henkilöön. Vaikka kevätkokoukset on yksityinen tilaisuus, on tässä tilanteessa vastuullista välttää kaikkea ei-välttämätöntä matkustamista ja kokoontumista.

Tämän linjauksen myötä Nivalan Seudun Golf ry:n johtokunta ja Kalajokilaakson Hopeagolf Oy:n hallitus on päättänyt siirtää kevätliittokokouksen myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan. Suomen hallituksen tänään antamat linjaukset ovat voimassa 13.4.2020 saakka. Tilannetta tarkastellaan tämän jälkeen uudelleen ja pyritään päättämään uusi kevätkokousten ajankohta.

Kausivalmisteluja tehdään kyllä parhaamme mukaan ja kenttä pyritään avaamaan tuttuun tapaan niin pian kuin mahdollista. Käytännön järjestelyt alkukauteen vaati varmasti vielä miettimistä, mutta eiköhän tähänkin tilanteeseen ratkaisut vielä löydetä.
Allekirjoittanut on myös tilanteen takia velvollinen tekemään enemmän etätöitä pienten lasten kanssa, mutta tavoitettavissa ollaan ja kohta nähdään jälleen!

Terveisin, Mika Takanen