Titleist Rio Golf Open alkukilpailu

Titleist Rio Golf Open alkukilpailu

TITLEIST RIO GOLF OPEN

Ajankohta: Su 6.7.2014 Klo 9.00 väliaikalähtö

Ilmoittautuminen: Pe 4.7.2014 klo 21.00 mennessä NSG:lle tai jäsenet suoraan nexgolfiin.

Osallistumismaksu: 30€/joukkue.

Greenfee: 20€ aikuinen, 10€ juniorit (Pelioikeudelliselta tai pelilipuilla maksettaessa peritään vain osallistumismaksu)

KILPAILUMÄÄRÄYKSET

Kilpailu on avoin kaikille Golfliiton jäsenseurojen amatööripelaajille. Joukkue muodostuu kahdesta pelaajasta ja koko kilpailu on pelattava saman parin kanssa. Alkukilpailussa on oltava vähintään 15 joukkuetta, jotta voittajapari pääsee etenemään Titleist Rio Golf Open -semifinaaliin Nokialle.

Pelimuotona on 18 reiän kahden hengen bestball (pistebogey). Kilpailussa huomioitava suurin henkilökohtainen tasoitus on 36. Kumpikin pelaaja pelaa omalla pelitasoituksellaan ja parempi pistebogey -tulos valitaan per pelattu reikä. Miehet pelaavat keltaisilta tiiltä ja naiset punaisilta tiiltä.

Tasatulosten välillä voittaa se pelipari, jolla on pienempi yhteenlaskettu pelitasoitus. Sen jälkeen ratkaisee paras viimeisen yhdeksän reiän tulos, sitten kuuden jne. Voitto on peliparin henkilökohtainen eikä sitä voi siirtää eteenpäin.

Järjestävä seura päättää, onko kilpailussa arvottu lähtöjärjestys vai osallistujien vapaasti valitsemat lähtöajat (esim. viikkokilpailut). Kilpailussa noudatetaan Golfliiton kilpailumääräyksiä ja golfin sääntöjä. Pelaajilla tulee olla voimassa oleva EGA-tasoitus.

OSALLISTUMISMAKSU
Osallistumismaksu on minimissään 30 euroa/pelipari. Kilpailumaksusta tilitetään Suomen Golfliitolle 15 €/pelipari. Seura voi halutessaan korottaa omaa osuuttaan. Golfliitto laskuttaa osallistumismaksut tulosluettelon mukaan. Golfliiton osuus ohjataan Rio Golf -olympiavalmennukseen.

PALKINNOT
Golfliitto toimittaa seurojen alkukilpailujen kolmelle parhaalle parille jaettavat palkinnot:
• 1. palkinto: Titleist Rio Golf Open –semifinaalipaikka ja tusina Rio Golf Titleist ProV1 –palloja/hlö
• 2. palkinto: Viking Line -matkalahjakortit
• 3. palkinto: Viaplay –katselukortit  kahdeksi kuukaudeksi

Lisäksi kaikki palkitut saavat Rio Golf -mitalit.

TULOKSET
Järjestävä seura lähettää täydellisen tulosluettelon Golfliittoon välittömästi kilpailun jälkeen osoitteella: outi.kunttu(ät)golf.fi. Titleist Rio Golf Openin tulokset julkaistaan www.olympiagolf.fi  –sivuilla.

FINAALIT
Titleist Rio Golf Open -semifinaali pelataan 7.9.2014 Nokia River Golfissa.
Suomen Rio Golf – finaali pelataan torstaina 18.9.2014 Pickalassa.