Uusi golfkausi on viimein alkanut!

Uusi golfkausi on viimein alkanut!

Uusi golfkausi on viimein alkanut! Koronapandemian aiheuttama poikkeustilanne asettaa erityisohjeita ja -käytäntöjä myös golfin pelaamiseen, mutta niitä yhdessä noudattamalla saamme nauttia rakkaasta harrastuksesta näin erityisaikonakin. 

Vallitseva tilanne aiheuttaa haasteita myös naisten yhteiselle kesän ohjelmalle. Turvallinen pelaaminen on kaikessa tärkeintä, joten yhteiset pelit ja muu toiminta aloitetaan vasta, kun se turvallisesti on mahdollista. Pelataan kaikki siihen asti omissa porukoissa, ja nautitaan yhteisistä peleistä myöhemmin. Otan erittäin mielelläni vastaan ideoita ja toiveita naisten toiminnan suhteen, joten olkaa rohkeasti yhteydessä! Yhdessä ideoimalla saamme toiminnasta entistä monipuolisempaa ja kiinnostavampaa. Nyt kerkeää vielä hyvin vaikuttamaan alkaneen kauden yhteisen toiminnan toteutumiseen. 

Perinteinen naisten birdie-pönttö pysyy karanteenissa ainakin alkukauden, mutta tehdyt birdiet kannattaa pistää muistiin. Kun korona helpottaa ja pönttö saadaan turvallisesti esille, voi tehdyt birdiet merkata lintuihin. Kaikkien lintunsa birdie-pönttöön laittaneiden naisten kesken arvotaan pieniä palkintoja naisten kauden päättäjäisissä. Lisäksi kesän birdie-mestari palkitaan!

Haluan omasta puolestani toivottaa kaikille todella mukavaa ja antoisaa uutta golfkautta! Nautitaan tästä upeasta lajista poikkeustilanteesta huolimatta, ja huomioidaan toisemme kentällä turvaetäisyyden päästä. 

Innokkain golfterveisin, 
Tiina Karjalainen 
Ladykapteeni