WAGC Parikisa su 25.6.2023

WAGC Parikisa su 25.6.2023

WAGC PARIKISA NSG 2023

Paikka: Nivalan Seudun Golf

Aika: su 25.6.2023 klo 10 alkaen väliaikalähtö

Pelimuoto: 18 reiän hcp lyöntipeli

Tasoitukset: 1/4 tasoituksin eli kummankin pelaajan tarkat pelitasoitukset lasketaan yhteen ja jaetaan neljällä , normaali pyöristys.
Pelitasoitus ei voi olla isompi kuin pienemmän oma.

Sarjat: Yksi sarja HCP LP

Lyöntipaikat: Miehet keltainen, naiset punainen.

Ilmoittautumiset:
Jäsenet suoraan nsg.nexgolf.fi pe 23.6 klo 18 mennessä.
Vieraspelaajat: toimisto(ät)nivalanseudungolf.fi /08-443700

Kilpailumaksu/hlö: 45€ (sis GF), pelioikeudellisilta 20€

Palkinnot:

Jokaisesta karsinnasta voittajapari saa kisapaikat WAGC parikilpailun Suomen karsintafinaaliin, joka pelataan 2 päiväisenä kilpailuna Lakeside Golfin Pirunpelto ja Järvenranta kentillä Suomessa 2.-3.9.2023. Karsintafinaalissa ensimmäisenä kisapäivänä pelimuotona on tasoituksellinen lyöntipeli best-ball eli pelatulta reiältä lasketaan vain peliparin parempi nettotulos joukkueen tulokseksi ja kilpailu pelataan ¼ tasoituksin eli pelaajan tarkka tasoitus jaetaan neljällä, mistä muodostuu pelaajan tarkka tasoitus karsintakisaan kentän slopen mukaisesti. Karsintafinaalin toisena kisapäivänä pelimuotona on 18 -reikäinen pariscramble ja kilpailu pelataan ¼ tasoituksin eli kummankin pelaajan tarkka tasoitus lasketaan yhteen ja se jaetaan neljällä, mistä muodostuu kilpailuparin tarkka tasoitus kentän slopen mukaisesti. Tasoitus ei voi olla suurempi kuin alemman tasoituksen omaavan pelaajan tarkka tasoitus. Kahden kisapäivän yhteistulos ratkaisee voittajan ja Finaalin voittajapari lähtee edustamaan Suomea Team Finland -joukkueen jäseninä marraskuussa kansainväliseen WAGC Invitational 2023 finaaliin Thaimaan Phukettiin.

Lisäksi jokaisessa karsintakisassa kolme (3) parasta peliparia ja erikoiskilpailujen voittajat palkitaan lahjakorteilla/tuotepalkinnoilla.

Parikilpailu — WAGC